De aki olyan KTM fun mint én vagy itt még sokan közülünk az úgyis talál magának cuccot! Meggondoltam magam a motorvételről is! Úgy volt hogy yamaha Xt 125 Sm aztán inkább várok még 1 évet és veszek egy új 450 SMR-t ha minden úgy alakul ahogy terveztem! De azt megfogadtam hogy használt motort többet nem, meg ha veszek most akkor csak is szigorúan KTM!
Okkéy! ha végleges hogy meik kell akkor küldöm is! Az a gond a női cuccokkal hogy 40 kg-os és 145 cm-es csajokra van tervezve de ezek szerint ezek nem tudják hogy nem mindenki etióp.. ..
De ez a dolog vissza üt rátok csajokra/nőkre ahogy hallom hogy nem nagyon találtok motoros kesztyűt meg csizmát sem.. legalább is nekem ezt panaszoljátok!
Oksa, csak egy képet vagy a cikkszámát küldd el. Valóban nehéz a döntés, mert egy csomó klassz cucc van a katalógusban. Nekem sajna egyszerű, egyik női cucc se jó rám
te sosem okozol azt!
De ahogy mondtam akkor cipőt győrben és ahogy most hirtelen megnéztem a katalogot kinéztem egy hosszú gatyát meg egy pólót kellenék megint de nehéz választani mert über .... jó mindeggyik!
Akkor elnézek a KTM-hez Győrbe mert ott van a legközelebb hozzánk KTM kereskedés! Aztán a cipőt akkor onnan, de mindenféleképpen nyélbe szeretnék ütni veled eggy üzletet ismét szóval neki is állok nézegetni a powerweart!
" Ready To Race "
De ez a dolog vissza üt rátok csajokra/nőkre ahogy hallom hogy nem nagyon találtok motoros kesztyűt meg csizmát sem.. legalább is nekem ezt panaszoljátok!
De ahogy mondtam akkor cipőt győrben és ahogy most hirtelen megnéztem a katalogot kinéztem egy hosszú gatyát meg egy pólót kellenék megint de nehéz választani mert über .... jó mindeggyik!
De ezt veszem bóknak!