Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,na nemlesz wr?
drz 400 nyami....hát rem összejön faja lenne...lehet h aug-végére nekem is meglex a nagyobb vas ...
nem kézbesíti ez a hülye szkájp
És szerinted jol csináltad van is motorod meg nemis És ez nálad a jó üzlet...milyen lehet a rossz
neki egy kutya összes supermoto, csak fél áron legyen meg fiatal.
autó ne vegyen majd, mert azzal nagyon be tudnak áztatni ez a 2 szempontod alapján.
ha nem veszel valamit, akkor minek alkudsz rá?
Komoly ember lehetsz.
Ha valami nem tetszik 12 ftért, akkor sem ajánlok érte 10 ftot.
Tudod énis szoktam vásárolni jót(számomra)csak pofátlanul alkudni nemszoktam+mint már mondtam tipuson belül nézem az árakat
Ha minden jól megy.................. elviszik a doki kerekeit, meg még innen onnan összetudok kaparni egy kis pénzt.

Őt néztem ki.
Nem vettem meg,mert találtam helyette jobbat.
nya az szuper lenne...összejön vmi kis gépes?
Az más tészta,ismerem a termékeimet azért tudom őket jól eladni,és üzltetkötni.
Vásárlásnál nem ismerem azt amit venni szeretnék azért járom körül.
Nem hiszem hogy gázosan csinálom csak áttgondolom és megfontolom,nem szeretnék rossz üzletet csinálni,és megbánni hogy megvettem.
pedig de
irj és rögtön látszani fog nálam.
meg vagy de azt írja nem vagy a gépnél
Nemtudom mitadsz el de ha ugycsinálod mint a motorvételt(körülményesen és gázosan..) akkor éhenhalsz NEM megsértödni
és mégsem vetted meg?
Annyit mondok én neked hogy 1200000FT-os 2006/12 havi Huskyt SM610-et,alkudtam le 1000000Ft-ra.
Akciósan vettem még a télen a sajátomat 100ezer volt a 150helyett. Most is van pár akciós bőrruhám ,de szerintem azok nagyok lesznek rád. De talán egy próbát megér. Vagy esetleg ajánlom a fórumon az aprót ott van egy csomó használt ruci és egész jókat lehet kifogni.
csak a vásárlás még nem megy

ok.
biztos
Te meg mit vagy agyonsértődve?
Lehet hogy jobb üzletember vagyok nálad,mivel eladással foglalkozom!
3 kiflinél is elképzelem, hogy alkuszol a sarkiban, ha nem adják max éhenhalsz, de biztos a boltos a hülye
Nem,akkor jól van legyen igazad ember,én már vettem így motort,erről ennyit,nem mondom hogy ez a jellemző de lehet így is hozzájutni.
Az ám, még az is lehet, hogy mocizni is tudunk együtt!
akkor te keress marci3_-ra
Megvan még a moci!