Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sxc 400 sm az kell neked
GD a te KTM -ed menyibe kerül melyen évjáratú km stb... ?
Igen nem minden, de egy kicsit testesebb gépet szeretnék.
TTR pont jó lenne, mert egyik legmagasabb hasmagassággal rendelkezik, ezért ülésmagassággal is.
Nincs egy órája, hogy iszonyat élvezeteset motoroztam csajom NS-1-esén. 178 vagyok, 86kg. A méret nem minden
Akkor neked az én gépem való!
Nem rossz. Csak az a baj, hogy 1.90 cm magas vagyok és 110 kg. Szerintem kicsi lenne. De azért köszönöm. :)
ott az adatlapomon!
Yamaha kmre van a szerviz, én minden évben raktam bele friss olajat meg olajszűrőt meg ami elromlott cseréltem.
KTM volt itt pár 98-99-es de mind eladták, igaz erősebb volt enyémnél, de sokat kellett szerelni őket.
Nekem karbival volt gondom, mert a sport kipuffhoz itt Baranyában senki nem tudta hozzá hangolni, és nyelte a benzint, majd Pesten megoldották nekem ezt is.
Teljesítménye 38 kw, amit azt mondom, hogy elég szerintem.
Egy képet tudsz mutatni?
Szép a motorod! Az ár is korrekt. Milyen a teljesítménye? Szerviz igénye? Meghibásodásra hajlamos alkatrészek? Teljesítmény gáz reakció? Erről a típusról nem sokat tudok. A KTM lc4-esek nem jók?
csak 700-ért nem adom oda.
750-ért is hülyeség, mert ami extra van rajta meg hozzá, az tud kb 400-at. A motor meg magában 650 körül.
De itt sajnos nincs célközönség rá.
Meg mert 4 év alatt 4000 km-t mentem vele. :(
Szóval ez az ár eléggé "baráti"
nekem is van egy fasza crm-em, 500-ért a tiéd, de ne alkudj , mert 650-ért hirdettem
700-ért igen jó bolt, 750-ért jó bolt. Oké így?
mint irtam 750 az utolsó ár 900-ért hirdettem amúgy
Szerintem 700-ért ez igen jó bolt. És azt a 200 pluszt igen egyszerű letörleszteni vagy kölcsön kérni.
JAÓÓÓÓ biznisz
valószínűleg azért, mert ha lenne rajta rendszám, már többet lehetne kérni érte (nem kevéssel)
ez
Mert sok supermoto nem helyezhető forgalomba, vagy lopottak más országból stb.
Esetleg, ha érdekel 750-ért odaadom a rendszámos, hibátlan 2000-es évjáratú 16e km-es yamaha tt600r-emet sebring saválló dobbal, friss műszakival, 2 kerékszettel, 2 áttétellel, slick és enduro gumikkal egy ráf szettel pluszban.
Meg egy doboz cuccal még hozzá.
A képen látható állapotnál sokkal tisztább.
Hitelezhető is.
Sziasztok Kedves Supermotosok!

Ismertem a weboldalt de a fórumot nem! Nagyjából átolvasgattam és látom van kemény mag akik rendszeresen írnak és együtt motoroznak. Öröm ilyet látni. Na szóval úgy gondolom szakértők vagytok és tudtok 1-2 kérdésemre választ felvilágosítást adni. Az érdekelne, hogy kb 500e.-ért milyen típusú fajtájú supermotot érdemes venni? Láttam egy csomó hirdetést és nem értem hogy a jó árú mocik miért csak "hobbi célra" eladók. Miért nincs rendszám meg ilyenek? Én utcán is akarnám használni. KTM lc4-eket láttam jó árban de rendszám nélkül. :( Láttam ti is áruljátok egymás között a mocikat szóval tessék felvilágosítani mi merre meddig!
Válaszotokat előre is köszönöm és várom. :)

Albi
Na látod
Szóval, mikor öntözhetlek?
Igazad van! Akkor már minden mindegy
De ha lelocsolunk, így is-úgy is vizes lesz a pólód...akkor már nem mindegy?
A locsolást én akartam, a vizespóló-verseny viszont nem az én ötletem volt, de miért is nem az enyém
Nem Te írtad az előbb hogy a kánikulában milyen jó volna ha lelocsolnának?