Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan, nincs mit Majd legközelebb korábban megyek, bezárjuk a boltot és akkor csak egymáséi leszünk
Semmi extra csak megkerültük a tavat aztán kis kerülővel haza...de látom, nektek eseménydúsabb volt a hétvége
Én erre a képre gondoltam, ez nagyon ott van
Én is . Köszönöm a szombati látogatásod, csak többet is dumcsizhattunk volna .Merre mociztatok?
Nem dehogy .Csak annyira lekötöttek a hétvégi képek , hogy azért nem válaszoltam. Tudod, hogy imcsizlek
Mikor? (csak nézni mennék, tanulni, de szívesen fényképezek, videózok, ha el tudok akkor szabadulni a melóhelyről)
Szia. Köszi. Sajnos most nem tudok mert munkahelyen vagyok majd hétvégén felrakok 1-2 db-ot.
Beb! Ugye nem haragudtál meg az sms miatt!? Ismersz....
olom!
Ajha!
A kép közepén a hölgy nem semmi!
Ez egy nagyon klassz nap volt Köszönet érte minden résztvevőnek
Sziasztok!
Holnap nincs kedve vkinek kakucsra jönni?

(Foxi jól esett hog odajöttél a motomax napon )
Grat a mocihoz,esetleg képet tudnál róla fentenni?
Ha már a képeknél járunk
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni (főleg Börni), hogy a Pannonia ringen mikor és mennyiért tudnék motorozni? Pályarajz és van neki külön SM-pályálya? Mert nekem az kb 100km a többi az 200-250 km:(
előre is köszi az infókat!
Sziasztok!
Nekem is 690-em van.Prestige +AKRA.
Októberben vettem most van benn 10E km. Nekem nagyon bejött.Még pájára sajnos nem tudtam vele csak Mecsek,Zalai domság,Balaton környéke.
Nekem kimondottan az tetszik a SMC 625-ben is hogy alacsony fordulaton is tök jól húz,a hosszú löket végett,ez nagyon megfogott benne.
A 660-as meg még ugye ennél is jobban a nagyobb térfogat végett.
Egyszet tök kipróbálnék egy 660 csak azért nem akartam azt venni mert nem önindítós azt nem akarom állandóan rugdalni.
Jól. A régi LC4 valamikor a 80-as évek végén született, az új meg 2-3 évvel ezelőtti fejlesztés, teljesen más világ...mondjuk lehet hogy én vagyok maradi de a régi hozzám sokkal közelebb áll...
Az elöbb kimaratd hogy SMC690 mert csak SMC írttam.
Igen,ha jól tudom a SMC660 hosszabb löketű alacsonyabb fordulaton dolgozik,az SMC valamivel magasabb fordulatnál adja le kraftot.
Jól tudom?
De a lökettérfogattól eltekintve semmi köze a két blokknak egymáshoz (már ránézésre is látszik).
Amúgy a 640-es is valójában 625 ccm, a régi 620-asok meg 609-ek voltak. Az 520 meg az 525 is "csak 510.
Mondjuk ilyen más márkáknál is van, mert a Husky 610 az meg 576 ccm...
További szép napot Mindenkinek!

Ellépek egy picit csavarogni, hátha látok SM megszállottakat a városban.
Hát igen szép motor,kipróbálnám én is szívesen.
háááát, most egy picit elbizonytalanodtam