Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendszeresen?
heti 1et motorozok.....max kettőt...de ez már ritka
volt 1-2 hónap...hogy heti 3 szor mentünk legalább....az királyság volt...fóton voltunk minden 2. nap kb....
Két okból:
1. Te jól csinálod, nem bírkózol annyit
2. Rendszeresen edzel, hozzá vagy szokva

Nem? De.
naja..ismerős...régen nekem is ez volt...
minden motorozás utáni napokban haldokoltam azt izomláztól
most már nem
Én csak annyit hallottam, hogy a franciáktól jött a stílus...
De hogy cross/enduro-ba speedkerekeket meg féket melyik fél találta ki...
Hát a crosshoz kell kondi, azt érzem. Én elég szarul csinálom, meg ritkán is, de fél év alatt felment némi zom, és lement 5 kiló. 4-5 körnél többet nem merek egyszerre menni, különben egész héten úgy mozgok, mint egy múmia.
A legtöbb supermotosnak van crossos múltja (most lehet én kérdezek hülyeséget: nem a crossosok kezdték el véletlenül ezt a sportágat "kifejleszteni"?)
nemtom....de kéne...sanya szerint 20szor fárasztóbb crossozni mint motózni...ott csak tépni kell a gázt
mondjuk ezt télen mondta kb -10 ben a csévi crosspályán fagyoskodva
A supermoto-sok nem szoktak kiegészítő edzésként crossozni? (vagy hülye kérdés?)
Hát mi is Kakucsra gondoltunk, mert mindenkinek az van a legközelebb, de jövőhéten szeretnénk elmenni Visontára, legalábbis ami engem illet. Jó lenne összehozni egy ottalvós bulit
jah, semmi extrát nem csináltál... ...csak 47 mésodpercet mentél elsőre azon a pályán, amin én egy évig nem tudtam 46 alá menni egy sokkal könnyebb motorral.... Mégegyszer GRATULA!
Az off road-ról hasonló a véleményem, bár mivel enduróztam pár évig, így inkább az zavar benne, hogy megtöri az 'aszfaltos, döntögetős, csúsztatós, nyélgázas' motorozást...
hétvégére tervezem, hogy megnyerem a lottót, .....
eredetileg visonta, de éppen ma jött szóba kakucs is, ugyhogy nemtom. még az is lehet, hogy most kihagyom, mert ha nem jön be a lottós tervem, akkor.....
tőled ez igazán nagy elismerés!KÖSZÖNÖM! lesz még itt folytatás. vasárnap teljesen meg voltam illetődve, mert mindenki mondta, hogy nagyon jót mentem. még Zóka Attila is odajött hogy szóvá tegye a dolgot. pedig semmi extrát nem csináltam, csak amit jónak éreztem, és amit a SANYÁnk tanított nekem. viszont az off-roadon nagyon elvéreztem volna!
Hétvégére mit terveztetek?
bár már szóban is elmondtam a véleményem, de meg kell hagyni hogy rohadt jó időt mentél az első kakucsi pályamotorozásodon...
nos az alábbi képet én is nagyon nézegettem! az akció, és a fotó is nagyon ott van...
köszi szépen legfőképpen szépen tudok elesni....
igen, már rég találkoztunk! jó volt látni...
ezt a képet én is nézegettem nagyon. mind a fotó, mind az akció nagyon ott van!
időben a legrövidebb=leggyorsabb

nem km-ben a legrövidebb.
Én is graturálok Nektek! Nagyon szépen motoztok!

Örülök, hogy találkoztunk!
Szió!

Picit gondolkodtam, hogy oda merjek-e lépni, mert láttam, hogy barátnőkkel vagytok, de látod, nem harapok!

Holnap mikor léptek Kakucsra? Még nem dolgozom, lehet, hogy lenézek valahogyan.
ez nem a gyorssabb

Nem muszáj erre menni, csak az autópályák miatt ezt dobta ki (időben, a szabályok betartása mellett) legrövidebbnek a program.
csak ne erre mennyünk