rendszeresen?
heti 1et motorozok.....max kettőt...de ez már ritka
volt 1-2 hónap...hogy heti 3 szor mentünk legalább....az királyság volt...fóton voltunk minden 2. nap kb....
Hát a crosshoz kell kondi, azt érzem. Én elég szarul csinálom, meg ritkán is, de fél év alatt felment némi zom, és lement 5 kiló. 4-5 körnél többet nem merek egyszerre menni, különben egész héten úgy mozgok, mint egy múmia.
nemtom....de kéne...sanya szerint 20szor fárasztóbb crossozni mint motózni...ott csak tépni kell a gázt
mondjuk ezt télen mondta kb -10 ben a csévi crosspályán fagyoskodva
Hát mi is Kakucsra gondoltunk, mert mindenkinek az van a legközelebb, de jövőhéten szeretnénk elmenni Visontára, legalábbis ami engem illet. Jó lenne összehozni egy ottalvós bulit
jah, semmi extrát nem csináltál... ...csak 47 mésodpercet mentél elsőre azon a pályán, amin én egy évig nem tudtam 46 alá menni egy sokkal könnyebb motorral.... Mégegyszer GRATULA!
Az off road-ról hasonló a véleményem, bár mivel enduróztam pár évig, így inkább az zavar benne, hogy megtöri az 'aszfaltos, döntögetős, csúsztatós, nyélgázas' motorozást...
hétvégére tervezem, hogy megnyerem a lottót, .....
eredetileg visonta, de éppen ma jött szóba kakucs is, ugyhogy nemtom. még az is lehet, hogy most kihagyom, mert ha nem jön be a lottós tervem, akkor.....
tőled ez igazán nagy elismerés!KÖSZÖNÖM! lesz még itt folytatás. vasárnap teljesen meg voltam illetődve, mert mindenki mondta, hogy nagyon jót mentem. még Zóka Attila is odajött hogy szóvá tegye a dolgot. pedig semmi extrát nem csináltam, csak amit jónak éreztem, és amit a SANYÁnk tanított nekem. viszont az off-roadon nagyon elvéreztem volna!
heti 1et motorozok.....max kettőt...de ez már ritka
volt 1-2 hónap...hogy heti 3 szor mentünk legalább....az királyság volt...fóton voltunk minden 2. nap kb....