Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!
Én benne lennék.
Én most mennék ki először (ha azt a 3 ingyen próbakört nem vesszük, amikor viharos szélben felmentem). És nem is pályagéppel... (CBF600)
Annyira nézni nem érdemes mert most megyek ki kb 3-szor ugyhogy nagyon béna vagyok.
Csak gondoltam megkérdezem mert egyedül kissé unalmas körözgetni.

Mégegyszer jól esett hogy odajöttél vasárnap beszélgetni Foxi
Miért mi nem tetszett benne?
Én jelentkezem! Ilyen SMényt nem lehet kihagyni!
Leírnád nekem részlestesen, hogy milyen volt?
kakucson van dirt szakasz ugye?
Köszönöm, aranyos vagy! ...bár én másra gondoltam
Nagyon ügyesen kihasználták a helyet!
Érdekes pálya, de ötletes.
Nekem is jobban tetszik a parasztmotor-fíling, mint ez a japános finomkodás, de hát úgy látszik, ez kell a népnek...
Köszi szépen!
Igen van gokart pálya,elvileg ha nincs valamilyen előre megrendezett verseny akkor bármelyik napon 30 euro reggel 9-től este 6-ig 12:30 tól 13:30 ig ebédszünet.
Ha pedig vannak gokartosok akkor fél óra gokart fél óra supermoto
telesen igazad van,bár volt némi összehasonlítási alapom és istenemre mondom a régebbi LC-4 esek sokkal sokkal jobbak. de ez az én véleményem
Akkor kitalálunk valami mást
Sajnos ez pont egybeesik a hagyományos szombathelyi klubtalink időpontjával...pedig ez kivételesen még érdekelt is volna
Szia!
Tudnál nekem 1-2 infót mondani a Pannonia ringről mennyiért és mikor lehet menni hétvégén motorozni és van neki külön SM része?
lenne egy kérdésem
Nincsen-e kedve a TOPICKNAK megnézni a supermoto vb-t Ausztriában?
2008.08.24. Greinbach rallycrosspálya. Budapesttől 300km.
Ne szervezzük meg?
Hát...izé...én nem vagyok egy strandolós típus...
Azért nagyon nem mindegy miről ül át az ember...az én SC-m után se volt egy nagy durranás...pedig a 690 vagy 4-5 LE-vel erősebb nála...de az SMC egy utcai gép, az SC vagy pláne a Te SMR-ed meg versenymotorok!
Legközelebb hozzatok fürdőrucit aztán pancsizunk egyet. Hát valóban eseménydús volt, szombaton délután kimentünk Kőszárhegyre, Zolinak már nagyon hiányzott a crosspálya, a vasárnapot meg ne is említsük NAGYON JÓ VOLT!
én kb. 3 hete probálgattam egy ilyen 690 smc-t.
Megmondom őszintén sokkal többre számítottam,legfőképpen motorikusan
szerény személyem. Én viszont a körülöttem levő srácokra vagyok a legbüszkébb