Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arabos kép megvan rólam?
egy bajnok néz ránk a képről.....ki-ki döntse el, hogy ki is az a bajnok, és miben!
Szia!Semmi extra,csak be tem.Veled?

A púpos póló boltban..........................
nem a díjon megy itt a vita! félre ne értsd! szegény Duke, tényleg, ő "szenvedhet" a legtöbbet. így legyen valaki nagylelkű!
Szió!

Mizu?
Jézusom,ez a fej.....mármint az enyém
olom!

Ilyen púpos pólót hol lehet kapni?
Ajjajj,eléggé mellbevágó kép!
Hello mindenkinek!
Igy van, teljesen pozitív volt a Duke kezdeményezése (mint mindig)...azt ő nem tudhatta hogy tán a fórumon sincs 10 SM-s nemhogy a klubtagok között...
Topic tali
drága vagy!
Tudod nekem sem esne jól, ha az énáltalam felajánlott ajándékon marakodnának valakik.
Félre nem kell érteni. Se Téged se Gencsydanit nem bántom, csak ez valahogy elkerülte a figyelmeteket!
Kecskemétre szervezünk egy hasonlót, meghívjuk a KTM klub tagjait egy jó sörözésre...
már jobb a napom!
Sziasztok, már csak kettőt kell aludni (insomniásoknak egyet se), és itt az SM szettem a CR-hez
parancs, értettem! így is eleget offoltuk a topicot!
de csak a Te kedvedért

duke, g74 és köztem semmi probléma nincsen, szerintem egy jót mosolygunka dolgon és kész. sztem a klub volt aki generálta a problémát, ugyanis eddig nem volt, most meg "van".
Kicsit belefolyok én is.
Duke szándéka az volt, hogy a KTM klub, indítson 10 LC4-el indulo tagot, ezt a különfutamot szerette volna díjazni.
Kár egy jó, és szinte egyedül álló, kezdeményezésből ilyen szart kavarni.
Próbáljatok privátban rendet tenni, mert ez a vita nem tesz jót senkinek!
Ebben a dologban 3-an vagytok érintve: Duke, Te, g74...Te már nyilatkoztál, a másik két ember nem...magánvéleményem hogy ha már így alakult akkor maradjon nálad, legfeljebb tiszteletbeli klubtaggá fogadunk...
"néhány nap múlva kapsz tőlük egy díjat" Tőlük?!? Duke-nak tudtommal annyi köze van a klubhoz hogy ő is írogat a fórumon...
"az asztalra letenni meg semmit nem tudnak SM téren"
Miután a SM-el rendelkezők közül mindösszesen ketten hajlandó formálisan is belépni a klubba, ez asszem eléggé érthető...azt azért kicsit durva lenne elvárni egy, a stílusban abszolúte nem érdekelt klubtagtól hogy másoknak szervezzen programot, nem
"hatalmas KTMKLUB néhány tagból áll, semmi több. ugyanis csak a tagságidíjat fizetők a tagok"
Senki nem állította hogy ez a klub olyan hatalmas volna...és úgy látszik ez már így is fog maradni (megjegyzem, engem nem is zavarna túlzottan ez a dolog, úgyse vagyok valami marha nagy társasági ember)
Miért, hány olyan (hivatalos, bejegyzett stb.) klubról tudsz, ahol nem kell tagsági díjat fizetni
jah és szerintem nem g74-nek kell döntenie, ahnem a klubnak.ez is a döntésképtelenség tökéletes bizonyítéka!
leegyszerűsítem: regelsz egy fórumra, néhány nap múlva kapsz tőlük egy díjat, majd utánna néhány nap múlva kitalálják, hogy mégsem(ha egy cégről lenne szó, már ennél a pontnál pofájukba röhögtem volna, mert ennyire gyenge kommunikációs/helyzetfelismerő készséggel egy nulla!), felajánlod hogy visszajuttatod, basznak válaszolni, utánna neked ugranak, hogy ők mint a nagy alapítótagok, meg így meg úgy....az asztalra letenni meg semmit nem tudnak SM téren, sem a klub terén ugyanis már a kommentekből kiderűl, hogy a hatalmas KTMKLUB néhány tagból áll, semmi több. ugyanis csak a tagságidíjat fizetők a tagok, persze ezt elfelejtették közölni a regelőkkel, mind DUKE barátommal, ez ismét kommunikációs hiba, nevezzük szervezetlenségnek. szóval a szememben szétesik ez a dolog több ponton is!