Tudod nekem sem esne jól, ha az énáltalam felajánlott ajándékon marakodnának valakik.
Félre nem kell érteni. Se Téged se Gencsydanit nem bántom, csak ez valahogy elkerülte a figyelmeteket!
Kecskemétre szervezünk egy hasonlót, meghívjuk a KTM klub tagjait egy jó sörözésre...
duke, g74 és köztem semmi probléma nincsen, szerintem egy jót mosolygunka dolgon és kész. sztem a klub volt aki generálta a problémát, ugyanis eddig nem volt, most meg "van".
Kicsit belefolyok én is.
Duke szándéka az volt, hogy a KTM klub, indítson 10 LC4-el indulo tagot, ezt a különfutamot szerette volna díjazni.
Kár egy jó, és szinte egyedül álló, kezdeményezésből ilyen szart kavarni.
Próbáljatok privátban rendet tenni, mert ez a vita nem tesz jót senkinek!
Ebben a dologban 3-an vagytok érintve: Duke, Te, g74...Te már nyilatkoztál, a másik két ember nem...magánvéleményem hogy ha már így alakult akkor maradjon nálad, legfeljebb tiszteletbeli klubtaggá fogadunk...
"néhány nap múlva kapsz tőlük egy díjat" Tőlük?!? Duke-nak tudtommal annyi köze van a klubhoz hogy ő is írogat a fórumon...
"az asztalra letenni meg semmit nem tudnak SM téren" Miután a SM-el rendelkezők közül mindösszesen ketten hajlandó formálisan is belépni a klubba, ez asszem eléggé érthető...azt azért kicsit durva lenne elvárni egy, a stílusban abszolúte nem érdekelt klubtagtól hogy másoknak szervezzen programot, nem "hatalmas KTMKLUB néhány tagból áll, semmi több. ugyanis csak a tagságidíjat fizetők a tagok"
Senki nem állította hogy ez a klub olyan hatalmas volna...és úgy látszik ez már így is fog maradni (megjegyzem, engem nem is zavarna túlzottan ez a dolog, úgyse vagyok valami marha nagy társasági ember)
Miért, hány olyan (hivatalos, bejegyzett stb.) klubról tudsz, ahol nem kell tagsági díjat fizetni
leegyszerűsítem: regelsz egy fórumra, néhány nap múlva kapsz tőlük egy díjat, majd utánna néhány nap múlva kitalálják, hogy mégsem(ha egy cégről lenne szó, már ennél a pontnál pofájukba röhögtem volna, mert ennyire gyenge kommunikációs/helyzetfelismerő készséggel egy nulla!), felajánlod hogy visszajuttatod, basznak válaszolni, utánna neked ugranak, hogy ők mint a nagy alapítótagok, meg így meg úgy....az asztalra letenni meg semmit nem tudnak SM téren, sem a klub terén ugyanis már a kommentekből kiderűl, hogy a hatalmas KTMKLUB néhány tagból áll, semmi több. ugyanis csak a tagságidíjat fizetők a tagok, persze ezt elfelejtették közölni a regelőkkel, mind DUKE barátommal, ez ismét kommunikációs hiba, nevezzük szervezetlenségnek. szóval a szememben szétesik ez a dolog több ponton is!
A púpos póló boltban..........................
Mizu?
Ilyen púpos pólót hol lehet kapni?
Félre nem kell érteni. Se Téged se Gencsydanit nem bántom, csak ez valahogy elkerülte a figyelmeteket!
Kecskemétre szervezünk egy hasonlót, meghívjuk a KTM klub tagjait egy jó sörözésre...
Duke szándéka az volt, hogy a KTM klub, indítson 10 LC4-el indulo tagot, ezt a különfutamot szerette volna díjazni.
Kár egy jó, és szinte egyedül álló, kezdeményezésből ilyen szart kavarni.
Próbáljatok privátban rendet tenni, mert ez a vita nem tesz jót senkinek!
"az asztalra letenni meg semmit nem tudnak SM téren" Miután a SM-el rendelkezők közül mindösszesen ketten hajlandó formálisan is belépni a klubba, ez asszem eléggé érthető...azt azért kicsit durva lenne elvárni egy, a stílusban abszolúte nem érdekelt klubtagtól hogy másoknak szervezzen programot, nem
"hatalmas KTMKLUB néhány tagból áll, semmi több. ugyanis csak a tagságidíjat fizetők a tagok"
Senki nem állította hogy ez a klub olyan hatalmas volna...és úgy látszik ez már így is fog maradni (megjegyzem, engem nem is zavarna túlzottan ez a dolog, úgyse vagyok valami marha nagy társasági ember)
Miért, hány olyan (hivatalos, bejegyzett stb.) klubról tudsz, ahol nem kell tagsági díjat fizetni