Jó,hogy már most szó van róla.Akkorra megpróbálom én is összehozni magamat rája neki.
Bár tuti csak egy napra.Vasárnap esélyes neked,mi
Elég jó alapot adhat a visontai pálya,ha ilyen jókat mentél Kakucson.Olvasok ám attól hogy nem írok...
Híjjnye de jáó lenne
Én telket tudtam volna 4-5 milláért,ahol nekem volt a enduró pálya ami 3-4 hektár kb.azt adta volna a tulaja 4 misiért,manost ha valaki kp-ban letett volna 4 misit nem hinném hogy a tulaj 1percig is gondolkozott volna a dolgon.
Pont ezért lehet kihozni 20 millából egy supermoto-pályát. Telket ismerettség útján kell szerezni okosba, aszfaltozni akko rkell, mikor nem messze pont utcákat aszfaltoznak, gépeken lehet spórolni, ha van pálinkád, dízelolaj van az uszályokból, nem kútról, stb...
De alapvetően én nem az egészet gondoltam 20-ért, kulcsrakészen, nekem ennyi kellene ELINDÍTANI ezt a vállalkozást. A végén én is kinézem 50-60 milliónak, mire kész lesz, ez igaz. Lehet, h több.
Igen....ez egy fos ország..még mindig...
Hallottam én is hasonlót...a metro hibásodott meg vagy mi...tán késett valamennyi....a tervező harakirit csinált magán...
Ha itt valamit újjítani kell vagy javítani....röhögnek a markukba akivitelezők...hogy megint leakaszthatnak egy kis pénzt....mocsok dolog
Amíg az állam szabad kezet ad, addig ez lesz.
Japánban ha megrongálódik egy híd burkolata, ne adj isten kátyús lesz, tuti öngyilkos lesz aki tervezte.
Itthon nemhogy büntetnék a hibákat, egyenesen az az ajánló leveled...
az se mind1 ám hogy ki csinálja....
lehet ott is az van mint az utaknál....3/4 a zsebbe...a többiből eg megcsinálják a szar utat...amit 2 év mulva ujjítani kell...és kezdődik mindne elölről...
láttam érdnél hogy csinálják az utat..megnéztem..10-12 centi vastag az aszfaltréteg....ausztriában és németben tudod mennyi?
70cm!
ot ezért van jó út..és itt ezért van szar
sajnos
A Kecskeméti pálya új aszfaltja is 50milla volt. 270 millót szeretett volna érte kapni az önkormányzat.
Nem hiszem hogy a feléért kelt el...márpedig elkelt.
Ez nálam is megvolt, ne aggódj! Sőt, a mai napig bennem van egy kis félsz!