Csak egy példa: Kakucson, Budapesttől 20km-re, egy 805nm-es telek, 4,5 millió forint.
A ring teljesen közműves, körbekerített terület. Plusz ugye 1004m hosszú pálya is található rajta.
Szóval mennyi lehet a bekerülési költsége? Az értéke az tuti hatalmas!
20-ból? Hát nem tudom. Kicsit alul értékeled az árakat! Szerintem.
Szerintetek a Nyáregyházi crosspálya mennyibe került? Kakucs? Euroring? Kíváncsi lennék ki mit tippel!
Én a 20 misiből olyat tudnék, mint Kakucs, egy helyen supermoto-speed-quad-cross-rutinpálya, sok programmal, vezetéstechnikai tréningekkel, nyíltnapokkal, tesztekkel, motoros találkozókkal, koncert, show, csajok, veteránbörze, csajok, motorszépségverseny, csajok, motoros csárda, csajok.
mondjuk...meg lehetne cisnálni...
haverom apjának van jópár földje....óriási munkagépei....csak a benyát kell kipengetni...
mondjuk már felvetődött az ötlet..mert haver is versenyzik...csak quaddal
hát nekem ennyi lenne rá....
de sajnálnám ezt rákölteni..mert sose jönne vissza mert magán pálya lenne....
egy bejegyzett pályához nem fél milla kell...hanem soksok fél
Kéne...Az a gáz, hogy nincs tőkém, pedig van egy rakás jó ötletem...
20millából olyan konkurenciát csinálnék Kakucs mellé, hogy szegényeket benőné a gaz.
Jó volt veletek beszélgetni egy picit hétvégén! Akárhogyan is alakultak a dolgok, azért hiányzik a társaságotok!
A ring teljesen közműves, körbekerített terület. Plusz ugye 1004m hosszú pálya is található rajta.
Szóval mennyi lehet a bekerülési költsége? Az értéke az tuti hatalmas!
Te tudsz valami közelebbi infót?
Szerintetek a Nyáregyházi crosspálya mennyibe került? Kakucs? Euroring? Kíváncsi lennék ki mit tippel!
Most megyek haza, este leszek...
Üdv mndenki!
kb 3 felé mennénk ki sóskútra vasárnap...az jaúúú nektek?
haverom apjának van jópár földje....óriási munkagépei....csak a benyát kell kipengetni...
mondjuk már felvetődött az ötlet..mert haver is versenyzik...csak quaddal
de sajnálnám ezt rákölteni..mert sose jönne vissza mert magán pálya lenne....
egy bejegyzett pályához nem fél milla kell...hanem soksok fél
20millából olyan konkurenciát csinálnék Kakucs mellé, hogy szegényeket benőné a gaz.
fél misi elég lenne?
...meg biciklizni, úszni, kondizni....
kéne...kéne.... NA DE MIKOR?
kéne egy saját pályaaaaaaa