Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szrintem x2 a Te árad!
visontai pálya aszfaltozása, és az előkészületek 50millába voltak. kakucs, szerintem egy 60-70milla.
Sokat gondolok a tavalyi pályázásokra..........................
Szia(sztok)20bol csak a pálya alapját+az aszfaltot számolod már az ott vagy közelében van.Kakucs 40-50körül van szerintem...
Szió!

Jó volt veletek beszélgetni egy picit hétvégén! Akárhogyan is alakultak a dolgok, azért hiányzik a társaságotok!
Most akkor közelítek az árhoz vagy még nem is langyos
Csak egy példa: Kakucson, Budapesttől 20km-re, egy 805nm-es telek, 4,5 millió forint.
A ring teljesen közműves, körbekerített terület. Plusz ugye 1004m hosszú pálya is található rajta.
Szóval mennyi lehet a bekerülési költsége? Az értéke az tuti hatalmas!
Szerintem a nyáregyházi crosspálya mindennel együtt 30-40 misi, Kakucs is benne van min.50 millába. De lehet alulértékeltem
szeirntem nyáregyháza magában meg van egy 20as....ha nem több
Te tudsz valami közelebbi infót?
Ezért gondoltam én is a jövőhetet jobbnak, mert most hétvégén neked bmx versenyed van. És már nagyon kíváncsi vagyok arra a pályára
20-ból? Hát nem tudom. Kicsit alul értékeled az árakat! Szerintem.
Szerintetek a Nyáregyházi crosspálya mennyibe került? Kakucs? Euroring? Kíváncsi lennék ki mit tippel!
gyertek jövő héten visontára, mert akkor ráérek egy kicsit, a mstanin biztosan nem!
szabadidőbe majd tervezem h megyek de még nem jutottam el csak a motocross fesztiválon voltam egyszer
rendicsek
Péntek este adok végleges választ, de jónak tűnik.
Most megyek haza, este leszek...

Üdv mndenki!
Én a 20 misiből olyat tudnék, mint Kakucs, egy helyen supermoto-speed-quad-cross-rutinpálya, sok programmal, vezetéstechnikai tréningekkel, nyíltnapokkal, tesztekkel, motoros találkozókkal, koncert, show, csajok, veteránbörze, csajok, motorszépségverseny, csajok, motoros csárda, csajok.
keme
kb 3 felé mennénk ki sóskútra vasárnap...az jaúúú nektek?
mondjuk...meg lehetne cisnálni...
haverom apjának van jópár földje....óriási munkagépei....csak a benyát kell kipengetni...
mondjuk már felvetődött az ötlet..mert haver is versenyzik...csak quaddal
Ha nyersz a lottón ....A többi már rajtad múlik
hát nekem ennyi lenne rá....
de sajnálnám ezt rákölteni..mert sose jönne vissza mert magán pálya lenne....
egy bejegyzett pályához nem fél milla kell...hanem soksok fél
Kéne...Az a gáz, hogy nincs tőkém, pedig van egy rakás jó ötletem...
20millából olyan konkurenciát csinálnék Kakucs mellé, hogy szegényeket benőné a gaz.
mennyi pénzből lehetne csinálni egy crosspályát?
fél misi elég lenne?
igen, kéne melette vagy endurozni, vagy crossozni...
...meg biciklizni, úszni, kondizni....
kéne...kéne.... NA DE MIKOR?
most meg...örülök ha motorraülök 1 szer
kéne egy saját pályaaaaaaa