Szerintem az az állapottól is függ hogy mennyit kérnek érte,volt olyan amit 1.2-ért néztem és 6000km volt benne,de kinézetre sokkal leéltebb volt.
Ez meg szép nem ütütt kopott.
Persze én elhiszem hogy ő tud ennél jobb áron is gépet,viszont én ennek is úgy örülök mint majom a farkának.
Irgalmatalan jó motor így az első nap után,nyomatékos,könnyed,az úthibákat nem is érzi szinte.
É meglepően kényelmes 130km-mentem ma vele és azt hittem hogy fájni fog a hátsom,de nem így történt,kellemes meglepetés ért.
Valójában a döntést ma reggel hoztam meg,mert kicsikét elszomoritott a másik motor amit tegnap néztem.
És ez is csoda szép volt,meg tényleg öröm vele menni,nagyon kezes.
Azért választottam ezt mert tegnap voltam Bonyhádon megnézni egy SM610-et és annak a mocinak a tulajdonságai közel sem voltak ennyire jók mint ennek,ez könnyebb,és jobb vele menni is.
adatlapomonn van róla kép h hogy néz ki
na végre megsszületett ....nem is rossz ....sőt jó
sok sikert hozzá !
Sanya72: örülök hogy találkoztunk + hogy együtt motorozhattunk
Ez meg szép nem ütütt kopott.
Persze én elhiszem hogy ő tud ennél jobb áron is gépet,viszont én ennek is úgy örülök mint majom a farkának.
Irgalmatalan jó motor így az első nap után,nyomatékos,könnyed,az úthibákat nem is érzi szinte.
É meglepően kényelmes 130km-mentem ma vele és azt hittem hogy fájni fog a hátsom,de nem így történt,kellemes meglepetés ért.
Mindig tud valaki jobb ajánlatot.
ktmklub.hu
Ugyanilyen van a merkantil telepen, 2000km 1milla. Visszavett moci.
Tényleg kézvédőt majd tud valaki jó áron hozzá?
Mondtuk mi neked hogy LC4 izdabeszt
Ha van kedved nézzél majd be a ktmklub.hu fórumára is, szivesen látunk mindenkit (akár nemKTM-est is)!
Nem titok 1300000Ft volt az ára.
És ez is csoda szép volt,meg tényleg öröm vele menni,nagyon kezes.