Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balukám én is -ök...és köszönöm a mentést...soxor jól jön 1 dl brenya is ,ha már porzik de,hogy még oda is hoztad nagyon köszi
mire elérnéd már fexel a hátadon és azt is elfelejted milyen motort vettél
Ez jó árnak tűnik érte.
Köszi.
Én alusat vettem 10 ért (ufo)
adatlapomonn van róla kép h hogy néz ki
amúgy szewasztok
gratulálok !
na végre megsszületett ....nem is rossz ....sőt jó
sok sikert hozzá !
Biztos fog tudni valaki tippet adni kézvédőre. Bár boltban sem olyan drágák (10 körül már alusat lehet kapni pl. az universalnál).
Gorazs: a fedett gokart-pálya a K4 Stadion, bemutató jelleggel mentünk ott, de sztem le lehet majd beszélni velük motoros napokat!

Sanya72: örülök hogy találkoztunk + hogy együtt motorozhattunk
Le kellen mérni mennyit nyúlik a nyakad amikor fogom!
Az a lényeg,hogy már van ...le kellene mérni hány lovas és mennyi nyútonméter
Szerintem az az állapottól is függ hogy mennyit kérnek érte,volt olyan amit 1.2-ért néztem és 6000km volt benne,de kinézetre sokkal leéltebb volt.
Ez meg szép nem ütütt kopott.
Persze én elhiszem hogy ő tud ennél jobb áron is gépet,viszont én ennek is úgy örülök mint majom a farkának.
Irgalmatalan jó motor így az első nap után,nyomatékos,könnyed,az úthibákat nem is érzi szinte.
É meglepően kényelmes 130km-mentem ma vele és azt hittem hogy fájni fog a hátsom,de nem így történt,kellemes meglepetés ért.
De Biker úr mindig a legjobb árakat garantálja
Nem baj,én így is jó áron vettem ezt úgy gondolom.
Mindig tud valaki jobb ajánlatot.
...megszünt a dilemma
A Motomax supermoto napon lesz egy kis Lc4 különítmény, csatlakozz hozzájuk!
ktmklub.hu
Gratulálok! Bontom a jägert!
Ugyanilyen van a merkantil telepen, 2000km 1milla. Visszavett moci.
Köszönöm a meghívást,szívesen benézek oda is.
Tényleg kézvédőt majd tud valaki jó áron hozzá?

Mondtuk mi neked hogy LC4 izdabeszt
Ha van kedved nézzél majd be a ktmklub.hu fórumára is, szivesen látunk mindenkit (akár nemKTM-est is)!
Szia!
Nem titok 1300000Ft volt az ára.
Valójában a döntést ma reggel hoztam meg,mert kicsikét elszomoritott a másik motor amit tegnap néztem.
És ez is csoda szép volt,meg tényleg öröm vele menni,nagyon kezes.
Azért választottam ezt mert tegnap voltam Bonyhádon megnézni egy SM610-et és annak a mocinak a tulajdonságai közel sem voltak ennyire jók mint ennek,ez könnyebb,és jobb vele menni is.
Még jól is jött, hogy felbasztad az agyad és dühödben vettél egy motrot
Hogy hogy hát nem faternak hívják