és ha azt mondom 89-90 es CR
azelső teló alján van egy kis csavar de szerintem az csak olajleeresztő, vagy esetleg olaj és rúgócsere? hátul az a sima tekerős cucc amivel csak az előfeszitést lehet állitani, de én inkább ugymondomm: a motor a legmagasabbra van állitva vagyis én enyit csináltam vele ezáltal kemény a futómű, ez jó?M vagy ennek mi a hátránya?
crm alat láttam már ijen széles kerekeket pedi annak 90es cr váza van szerintem az első beférne.. de ez csak az én véleményem a hátsó az ha be is akkor nagyon szűken...
Hellosztok!
olyan kérdésem lenne h amelyik kerekekről belrakok képeket szerintetek belelehet tenni a cr be?
nem 1 az egyben gondoltam hanem apróbb alakításokkal?
25 ért árulja a srác szerintetek annyit megér?
amugy most megyek inni mert lacinapvan
MERT azvagyok lassan
de te lenézel engem
Így áll még 1et és fogd rá a nyuszira
azelső teló alján van egy kis csavar de szerintem az csak olajleeresztő, vagy esetleg olaj és rúgócsere? hátul az a sima tekerős cucc amivel csak az előfeszitést lehet állitani, de én inkább ugymondomm: a motor a legmagasabbra van állitva vagyis én enyit csináltam vele ezáltal kemény a futómű, ez jó?M vagy ennek mi a hátránya?
Nem sok lehetőség van a telód állítására, aszem a befelé csillapítást lehet tekergetni de,nem nagyon vágom a CRM-et
vagy nincsértelme attól még ugyis szar lessz
Én 2 napja ülés nélkül motorozok, csak állva mint a triál bájkokon
olyan kérdésem lenne h amelyik kerekekről belrakok képeket szerintetek belelehet tenni a cr be?
nem 1 az egyben gondoltam hanem apróbb alakításokkal?
25 ért árulja a srác szerintetek annyit megér?
Aztán csak óvatosan
Amig meg nem megy kipróbálom párszor milyen ez.
én ezen a versenyen is voltam meg a pályán is mentem már