Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épp földetért
adjál motort
Mivanezzel?
mármint a motorral a képpen
Szia!

Mizújs van Veled?
a SHERCO a jobb! csak gondolkozz!
Kicsi örömöktől szép az élet
mindenki itt tombol,ahelyett,hogy motorozna ......nem értem a világot

Amúgy üdv mindenkinek!
az mi? ezt nem értem.
2.5 órán keresztül vágtad a füvet és csak a felével végeztél? Mekkora telked van?
Dá kámárát
EGÉSZ JÓL BEGYÚJTOTTUK AZ SM TOPIT .....megy a show rendesen
szólj már?
Örülök ,hogy örömet tudtam szerezni
na megyek vár a maradék1/2rész....utána ha még élek megyek mocizni a crosspályára az arra ideálisan megfelelő saját magam vállasztott,tesztelt ,kipróbált,szervizelt,ápolt, kosszmotyorral...
MAJD JÓL FELSZÁNTOM
És miket mondassz neki
Én nem tok kerékűl
A 1/2 meg van...ja nem gőzölgök csak a tehénnek a szája nagy úr(mú száj) már két hete nincsen rá időm...időjárás nem számít kemény vagyok mint a lágytojás
szerintem próbáld meg,hátha ér valamit. 900 ft a 10 ampulla, üdítőbe kell beleönteni,napi3at kell meginni. 3 nap alatt helyrehozza..én tegnap kezdtem el szedni,és már tényleg jobban vagyok,már ha tényleg Ő is ezt kapta el, de lehet, hogy szimpla napszúrás, habár attól nem igazán gyengülne el. A gyengeségre nekem felírtak sóoldatot,olyasmi mint az infúzió,ilyen banánízesítésű dolog. Felforralt vízbe bele kell önteni,majd picit lehűteni és meginni..ebből eddig 3at ittam és már elég könnyedén mozgok,de ezt csak recept ellenében adják ki.
Igen, WR! Szerintem 250-nél maradok, de ezt még nem döntöttem el. Majd eljárogatok pár tesztnapra, hogy legyen összehasonlítási alapom. Bár én úgy érzem annak idején jól elboldogultam a 426-sal is terepen.
Köszi a tanácsot! Ő is elment ma dokihoz, de sokan voltak, nem bírt várni
Szió! Egy párszor megkérdezted már melyik a jobb supermotora és ha valaki esetleg válaszol rá, te elég csúnyán reagálsz rá. Te vagy a fórum agresszív kismalaca.
De nem YZ hanem WR igaz 250vagy450?
nekem is így kezdődött..majd elkezdtek a dolgok kijönni..alul is felül is majd lázam is volt. az szerencsére megszűnt. Voltam dokinál, vírus van,gyomorra megy rá,valószínüleg Ő is azt kapta el.Normaflore-t vegyél neki,ilyen bélflórás dolog,érezhetően jobban vagyok tőle,pedig csak 1 napja szedem.

Szerintem is nagyon jó döntést hoztam! Már csak gyűjtögetnem kell.

éééééééééés ilyenre tervezem
Bazmeg nekem ponthogy tetszik jóóóó
valaki vegye meg az én motorkámat 700ért,és akkor hoznám elfele végre a hornetet najó, úgyis csak jövőre lesz hornet,addig ktm