Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez komoly?
Nemminegy hogy erek közé injekció vagy erekció inyek közé
Ócsán már én vagyok a rendszeresített berúgóember...múltkor a 660 Rally-t nekem kellett beindítanom lemerült akksival...télen meg egy SX450-et...tulaj meg a haverjai ott rugdalták már vagy 10 perce, én odamentem és 1 rúgással beindítottam... ilyen fejet vágott utána mindenki
le kéne cserélned az "s"-t "i"-re
az a nem mind1 hogy elfogyott a sztracsatella meg a csoki...és már csak puncs van ami katasztrófa
Na, most kapom vissza a szenyázást a 18+-ért, tudod, a cicis fórumban

...az a legszebb, hogy vitába keveredtem a KTM-fanatikusokkal, közben meg semmi bajom velük. Nem is ismerem a KTM-eket testközelből, csak elsütöttem azt a szóviccet a Keine Tousanddal, meg van egy jó barátom, aki kifogott (ezek szerint) egy gyártási hibásat...ehhh
nem mind1
tegnap beszéltem Zozival,mondta hogy ma hív..nem hívott...de nem hívom fel,nem zaklatom,van neki is elég baja..majd hív ha mehetek
Nem tök mindegy melyik lábbal rúgod?
Amúgy ha leszállsz róla akkor tudod jobbal is rúgni
majd kanyarodj el hozzám...meghesszölöm
Jó, de akkor a lyukasat is át kell vele ugratnod...azt' utána beszélgessünk a szervizköltségekről

http://www.youtube.com/watch?v...
mer alig volt kompresszió de most már azért nehezebb de azért berugom elsőre
na megyek hozok egy kis fagyit....
naja..mondjuk azt berugtam...
enyém is balos
a 88-as, amit el akarok adni, amiről a képet küldtem.
(öööö...a CBF-nek...de csitt, különben kikapok, hogy egy sporttúra motort hasonlítgatok egy versenygéppel, )
simson is hasonló téma
Istenem, könnyek szöktek a szemembe..a régi szép ETZ-s korszak...de sokat rúgtam BALlal, rajta ülve a 150-eseket, 250-eseket...
(a jobb térdem műtötték, nincs meg az egyik keresztszalag)
és mejik a rossz?
Kivételesen egyetértek...csodát a japánok se tudnak tenni...
Melyik Hnnndádnak
anyád a barom te hülye paraszt...
mitkell ijen seggfejül megnyilvánulni? a kutya sem szólt hozzád
életemben nem rugdostam motort bal lábbal....főleg nem 550 est
de jobb lábbal bármit berugok