Szervízháttér az egy szar ügy! Buda Budaörsi út (Promoto). Mivel KTM, szerintem az összes KTM szervízben lehet javíttatni (nem tudom igazából, meg kellene kérdezned a Promotonál, hogy kivel vannak kapcsolatban az országban, mivel ők a magyar importőrök, ők is építették ki a szervízhátteret, bár amennyire én tudom, csak ők vannak). De ha találsz olyan szerelőt, aki amúgy profin szerel, az bármit meg tud rajta csinálni, különösen hogy a Repair manualja a gyári honlapról ingyen letölthető (azt hiszem egyedüliként és itt most szégyellje magát minden gyártó )
meleg. du. egyre mentunk, pestrol volt egy ktm-es baratom, meg estere befutott slash meg egy masik motoros barat. robogosok jottek 3-4 korul jo sokan, meg egy mz-s. nagyon izzaszto volt, a gumik rendesen forrok voltak. besikerult ket meglepetes drift, egy jobbra egy balra. a balosnal sztem csikos is lett a gatyam, majdnem lefekudtem. es hot gaz, hogy a robisokkal meg tempot tartani se nagyon tudok... ja es aszontak lesz 1-2 het mulva idomeres motorra is, gokartra mar van. vegre nem a robisokkal meg rooftopekkal kell szelmalomharcot vivnom...
és a számát miért is nem adtad még meg?
Meglátjuk még hogy mi lesz,attól függ milyen van a gépen.
YCY nincs véletlenül? Csak a lágy van ebből?
Ilyen kellene valószínű.
DUNLOP D208
méret: 160/60-17”
Agyamputált:
http://www.youtube.com/watch?v...