Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a BT57 is nagyon durván beleér a láncba, az előző Metzelerrel meg Pirellivel ilyen szinten nem volt ez gond...
a D208-al vigyázat! a 160-as olyan széles, mint más márkákból a 180as!
szeva
és a számát miért is nem adtad még meg?
Helló!
Meglátjuk még hogy mi lesz,attól függ milyen van a gépen.
Hali,
YCY nincs véletlenül? Csak a lágy van ebből?
Hello! Ha érdekel akkor tudok Bridgestone YCX Slick gumit. 165/625 R17 és 125/60 R17 Zsír új! 40000Ft/pár
Nincs mit
Megjött,köszönöm a segítségedet.
Erre a hotmail-es cmre mehet?
Aha,kellene a száma majd,előre is köszönöm.
Ilyen kellene valószínű.
DUNLOP D208
méret: 160/60-17”
borsatya. Ha kell a száma, elküldöm mélben.
Érdeklődnék,valaki tud esetleg Supermocihoz jó áron hátsó gumit?
Sziasztok!Ehez mennyi elszánság/unatkozás...stb kellet? http://www.kepesmotor.hu/jawa/...
Szervízháttér az egy szar ügy! Buda Budaörsi út (Promoto). Mivel KTM, szerintem az összes KTM szervízben lehet javíttatni (nem tudom igazából, meg kellene kérdezned a Promotonál, hogy kivel vannak kapcsolatban az országban, mivel ők a magyar importőrök, ők is építették ki a szervízhátteret, bár amennyire én tudom, csak ők vannak). De ha találsz olyan szerelőt, aki amúgy profin szerel, az bármit meg tud rajta csinálni, különösen hogy a Repair manualja a gyári honlapról ingyen letölthető (azt hiszem egyedüliként és itt most szégyellje magát minden gyártó )
csőőő! Sanya,ma ráérsz délután egy gumi cserére?
oszt engem visontán mindenki letolt a gogon, nahh mindenki nagy dög 4t sokköbcentis jobbnáljobb vasakkal énmeg kis rötyivel
Ne izgasd magad,én kakucson jártam ugyanígy.Pedig az tempósabb is,mégis a cimbora ott volt a seggemben robogóval...
meleg. du. egyre mentunk, pestrol volt egy ktm-es baratom, meg estere befutott slash meg egy masik motoros barat. robogosok jottek 3-4 korul jo sokan, meg egy mz-s. nagyon izzaszto volt, a gumik rendesen forrok voltak. besikerult ket meglepetes drift, egy jobbra egy balra. a balosnal sztem csikos is lett a gatyam, majdnem lefekudtem. es hot gaz, hogy a robisokkal meg tempot tartani se nagyon tudok... ja es aszontak lesz 1-2 het mulva idomeres motorra is, gokartra mar van. vegre nem a robisokkal meg rooftopekkal kell szelmalomharcot vivnom...
További szép estét!
Visontán voltál? De jóóóóó! Milyen volt? Kik voltak?
jovan, viccelodjetek, en meg befogom a szamat, mer a vegen meg csend lesz. megyek aludni 80 kor visonta utan. bye
Szió!