Mondjuk tény hogy az utcai modellek(LC4-LC8) futóműve csak az ilyen tucatszutykokhoz (SV, DRZ, XT stb.) képest nagy wasistdas, egy új japó krosszmotoré simán megeszi reggelire...enyimbe pl. még olyan a hátsó gátló hogy nincs rajta olajbetöltő, hanem át kell szivattyúzni az olajat az egész csillapítóegységen...szal egy olajcsere, ami egy normál gátlónál fél óra, az az enyémnél egy fél nap mert kurva sokat kell várni vele hogy kilevegőzzön...
Ez kölcsönös,ez tény ...de majd írjál egy könyvet mindenki véleményéről mert abból van nálad bőven...eléggé humorérzék hiányában szenvedsz ez tény ...felejtsük el egymást sztem mert félek nehogy megverj a végén te favágó
Figyimá...az hogy Te 10-15 kg-al könnyebb vagy mint az "átlag" (akikre gyárilag a futóműveket hangolják) az a motor hibája!
Nem tudom, az SMC-nek mennyivel másabb a hátsó része mint az én SC-mnek, de ilyennel mint az enyém az ismeretségi körömben többen is túráztak utassal, csomagokkal napi 6-800 km-eket...szal a hiba sztem ismételten a felhasználóban keresendő
Hát utas nem lesz,vagy csak nagyon ritkán,de azt ki fogja bírni.
Ahogy elnéztem a SM-en sincs nagyobb ülés úgy hogy azon sem lehet egy élvezet mocizni 2 személyel.
Te mást sem tudsz csak leugatni másokat,nem bírlak túlzottan ez tény.
Azért is kérdem ki a véleményét mindenkinek,hidd el lesz mocim hamarossan,lehet hogy ma de lehet hogy pénteken.
Ma meglátom milyen az SMC ha annyira bejön már nem is megyek megnézni a Huskyt.
V
enyémet holnap bütyköljük. egyértemű, hogy az eleje nehezen indul meg a súlyomhoz képest és ezért vannak az úttartási problémák. tegnap 2 személyel úgy suhantunk vele 160al, mintha sínen húzták volna. itt szeretném megjegyezni HancsákG-nek, hogy az SMC tökéletesen alkalmatlan utas szállítására, szóval ha az is a pakliban van, akkor inkább HUSKY!
És itt be is fejeztem veled a vitát mester.
Miket nem hallok? Öhlins rugó? Hol történik a tuning beépítése?
Nem tudom, az SMC-nek mennyivel másabb a hátsó része mint az én SC-mnek, de ilyennel mint az enyém az ismeretségi körömben többen is túráztak utassal, csomagokkal napi 6-800 km-eket...szal a hiba sztem ismételten a felhasználóban keresendő
Ahogy elnéztem a SM-en sincs nagyobb ülés úgy hogy azon sem lehet egy élvezet mocizni 2 személyel.
Azért is kérdem ki a véleményét mindenkinek,hidd el lesz mocim hamarossan,lehet hogy ma de lehet hogy pénteken.
Ma meglátom milyen az SMC ha annyira bejön már nem is megyek megnézni a Huskyt.
V