Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért kettesben nem vagy nagyon szégyellős, ugye?

Tényleg úgy néz ki...
Reggelt!HancsákG-te aztán bevállalos vagy (feltéve ha megveszed )szépmotor csakhát a szerviz/alkatrész elláttás +azhogy találkoztál már ilyen motorral...háát vajmi kevés.Na majd kiváncsi leszek a végkifejletre...
Mi van Veled Kisfiam?
szépnek szép,meg kurva meleg.. Neked is Anyucí csak én ne lennék szarul,és motorolhatnék már
Szép reggelt Mindenkinek!
Sanya,be lettél oltva.
Csak annyit tudok róla amit elmondtak a Husky szalonban a mociról.
És ott erről világosítotak fel,az hogy a motorok nem tudnak rólam semmit erős túlzás,az igaz hogy ez a moci nem,de azért volt már szerencsém több db-hoz is,ha nem is a Supermotok között.
De persze nem lehet mindenki akkor stár mint te.
gondolkodtam unicumon is,de aztán az annyira nemgyerebe
de amíg sugárban alul felül jön a cucc,addig konkrétanlényegtelen az egész motorozás il lbejáratás fogalom,mert mindjárt megdöglöm
bux a vadászra
Nem hallottál még a szelepfészek bejáratásról meg a lánc centrifugalizálásról nahát ebben a modern világban mindent elfelejtenek
5féle gyógyszert írt fel a doki...egyik sem hat semmit..eddig a jäger ért valamit...
új szelepeken mit kell járatni? meg vez láncon? jó oké,amíg beáll a feszítő.
Zéé már biztos bejárta vele visegrád kurflijait ....mert te nem szereted bejáratni aszem de,majd ezt is bizti felszámolja mert ez is munka
Van eladó kipufogó dugóm 2db ha érdekel,és marha jól tömit ám,no szivárgás
....csak pár nap és bizti kihevered
én spec valami szájbabaszott gyomorfertőzésben szenvedek 3napja és alul felül kiadok magamból mindent még a motorért sem tudtam elmenni
Kapitány maga mindent tud a motorokról csak a motorok nem tudnak magáról semmit
om csak a motor vásárlási dilemma tartja a topikban a lelket ....hol vannak az írókézok akarom mondani kezek
Akkor oda jó választás,mert ez az áttételezései végett is inkább pályára való!
pályázni is, mondhatjuk
index sm topik kicsit kihalt, dehat mindenhol beled botlik az ember...:)
Ááááááááááá, szégyenlős vagyok ám!

Úgy néz ki ez a tali sosem fog összejönni.
Pedig ha ruha nélkül mennél, elgondolkoznék rajta hogy lemenjek...de így
Hűwazz Ilyen drága a króm?
Ilyenem se lesz egy darabig asszem...pedig volna olyan ami tetszene...
Magát meg ki hívta?