Szédül, hányingere van, fáradékony, pedig elég hiperaktív normális esetben, de most nem bír létezni. Pedig a műhely tele van melóval és folyamatosan csörög a telefon, és az idegesíti a legjobban, hogy nem halad a munkával.Egyszerűen nem lehetsz beteg, ha a magad ura vagy!
de basszus,nem mások véleményére kell hallgatni,ízlések és pofonok,tudod kinek a pap,kinek a papné..nem tudom miért vagytok sokan ekkora bírkák,hogy más szavára hallgattok hogy mit vegyetek..jó persze,mennyire bírja kiképzést meg stb...de új motorokról van szó,garanciával..akkor nem mindegy? kipróbálod,és amelyik tetszik.
Jovanna csak lemaradtam megint vagy 3-4 oldallal,.... szokás szerint.
Persze mert itt termeltek annyit hogy ha nem olvasom percenként akkor elvesztem...
csak nem az a baja mint nekem? én is 1 évben ha 1x betegedek le..de most nagyon durván. minden kijön amit eszek..változó hogy hol fáj a hasam,a fejem,tegnap 39fokos lázam volt..az szerencsére elmúlt
Beteg a Zolika? Az nem jóóóóóóóóóóóó............
Amióta fent vagyok Pesten most lesz először szabad hétvégém, amikor nem kell dolgoznom. Péntek este vagy szombat reggel lépek haza anyumékhoz. Valamikor tervezek felmenni Fehérvárra is, csak még nem tudom pontosan mikor. Meg talán báttyusékkal lenézünk a Balcsira is. Eldöntöttem, hogy megint szőke leszek, nem tudom mi jött rám.
Doki nélkül......... Őszintén? Nehezen, nagyon nehezen.
Én jól vagyok, Zoli dögrováson, az üzlet "csendes" , meleg van. Röviden és tömören ennyi. Régen találkoztunk már! Amióta városi lány lettél le se jösz vidékre. Az okát természetesen tudom . És neked hogy telnek napjaid doki nélkül?
Nekem is ilyen ktm-em van ...pontosabban közel hasonlo, de itt a forumon még vagy 3-4 embernek és senki nem mondott rá rosszat. Sztem nem az LC4 nem egy nagy igényü, ugyértem nem 1000km enként olaj csere, stb.
próbáld ki őket,aztán dönts.
Persze mert itt termeltek annyit hogy ha nem olvasom percenként akkor elvesztem...
Amióta fent vagyok Pesten most lesz először szabad hétvégém, amikor nem kell dolgoznom. Péntek este vagy szombat reggel lépek haza anyumékhoz. Valamikor tervezek felmenni Fehérvárra is, csak még nem tudom pontosan mikor. Meg talán báttyusékkal lenézünk a Balcsira is. Eldöntöttem, hogy megint szőke leszek, nem tudom mi jött rám.
Doki nélkül......... Őszintén? Nehezen, nagyon nehezen.
szerintem már mindenki nagyon okos lett e röpke fél év alatt
Mizu van Veled/Veletek?