Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előbb utóbb meg lesz véve,bazzeg,a gumikkal együtt csak még motor sincs itthon, meg vettem 3 ipodot és el kell adnom őket. addig tudok neked adni pisztolyt,légpuskát,késeket..Hancsák ellen
Meg van az első,zsír Metz K2 , a hátccsót délutánra megszülöm
Á, babucira vigyázzunk
Ugyan ez ment a duró topikban tavaly óta
lánckerékstory
Nem bántani ám a Kisfiam!
csak maradjon már lógva,mi? én kb 1 vagy 2 hónapja írtam hogy állandóan ez a sztori,akkor 3 hónapja ment kb...úgy látom mára már többen meguntátok
Amúgy XLZX-el azért hülyülök mert .....tudja ő miért
Hogy mondta régen Dolly-roll: hírtelen elpattant egy húr
Mennyibe fáj egy ilyen futómű tuning?
Várható volt, hogy valakinél előbb-utóbb elszakad a cérna.
De a héten pont kerül az ügy végére! Én a részemről megfogadom, hogy megiszom 1/2 üveg jägermeistert Hancsák úr nagy döntésére! Ámen!
Ez vagyok én ...ohh májn got.....igérem megváltozom
Meg még ezt is
"te egy vírus vagy Hancsák"
Ez azért már csöppet erős volt!
Látom mi nem fogjuk túlzottan kedvelni egymást.
A héten végetér ha minden jól megy!
Jajja!
Bár érzékeny nem vagyok!
nem kell ennyire szélsőségesen nézni a dolgot. őszintén megmondva Sanya talán a topic résztvevők, össztudásának kétszeresével rendelkezik, motorozás terén. legyen az SM vagy cross, vagy enduró. egy hihetetlen jó, és kedves, hihetetlen humorral és kritikai érzékkel megáldott személyiség. talán ez azért nem jön le neked, mert még nem találkoztál vele élőben. ráadásul már én is írtam, hogy mikor lesz már vége ennek a brazil szappanoperának, ami motor választás terén folyik itt. de mint látod, azért ha jobb napom van, akkor megpróbálok segíteni!
hy
van de max medium
"A te szintedre" mint mondtad ...te egy vírus vagy Hancsák....hülyegyereg
Amit már tudunk HancsákG-rol...le/kw/kg függö és döntés képtelen+nemverekedös+kicsit lelkis NEM MEGSÉRTÖDNI!Ez is csak poén volt
Na mindegy megnyugtatlak ezen túl nem fogok semmit sem kérdezni mocikról,de csak a te kedvedért.
Ha meglesz a gépem azért képet rakok fel róla,remélem ez nem jelent gondot számodra?
Eger és környéke legkomolyabb motor szervízében B.A. fogja beszerelni. eddig is ő csinált mindent, nekem és szinte mindenkinek. az egyik legjobb dolog benne, hogy legalább 15év szerelői és cross múlttal rendelkezik, így kevésbé akar bárkit is őrültségekbe belehajszolni.
Látod nem is vagy te annyira hülyegyerek!
Lenne is értelme(persze nem az én nevem alatt)még ha te ezzel nem is értenél 1-et!
Valakiknek számít mások véleménye és tapasztalata,te nem tartozol azok közé!
Vagy lehet hogy te tudsz mindent és nem kell mások véleménye,mert annyira profi vagy.

Hi,
Kérdés:
16,5 kurvára tapadós van?
Meg kéne háccsó is, ha van, kukucskára.