Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmehetünk....
megmutatom hogy kéne cisnálnod
már nem
Mer béna vagy
nem voltam ott,csak még aznap találkoztam Zolival és elmesélt mindent,barmocskám.
Wehehe...
fáj az igazság,mi?
de te valami fogaskereket beszéltél baszki annak semi baja nem volt mert azt megcsinálták... amugy meg az én gumijaim is szarok vagyis a hátsot nagyonm összehuzta a felni, de nagyon okos vagy ugy hogy ott sem voltál
Dávid,elvileg kész a ktm..elmegyünk vmikor stoppiezni? lesz fent fasza metzeler gumi
enyém is eléggé rövidre van áttételezve mert 120at megy de szerintem egy átlagos de inkább gyengébb 1990es cr el felvenné a versenyt...
Laci, mielőtt megtör a tér-idő kontinuum...NEKEM KÉT Cr-em van!
Egy 88-as, amit szerelni kéne,
meg egy 90-es, fordított telós, ami zsír jó
psszt
mert a túragumikkal amik halálra vannak kopva..azokkal tényleg nagyon lehet pályázni...legalább hülye ne legyél ha már szép nem vagy
pörgetést egy kis kuplungal meg lehet oldani...
amúgy meg télnyleg tök jól megy a gép..kell kapaszkodni rajta
te meg aztmondtad hogy a te 90es évjáratú cr ed ellen amire modntad hogy motorikusan nem is tökéletes... óóhh most mindenki engem fog oltanii
Faisst, most tedd a kezed a fark...szívedre, és mondd azt, hogy szarul megy az enyém...mentél vele, igaz, hogy üvöltetni kell a tiédhez képest, de szerintem jól megcsináltuk a felújítást. (és tegnap óta van jó telóm, szimmeringezve! )
Hm? Hát szarul ment?
hejj én nemröhögtem és csak a telói voltak szarok,...
én mentem azzal akkor is amikor már sikinél volt..akkor még gyengébb volt...siralmas
ja azzal is
de hát az még szarabb volt
HA felpörög
a bujdiéval mi? az mekkora tré volt még anno rókahegyen
Laci, én tök komolyan mondtam, hogy nem tudom ,melyikünk nyerne.

Keress a közelben egy jó állípotú CR125-öst, és nyomjatok egy versenyt, videózzátok le, légyszi!
Papíron a CRM125 kb. 30 lovas, tuningpuff meg karbi, meg nem tom...van az már 42?
Mert a CR125 csúcsformában 42, és az áttételnek köszönhetően elég rondán harap, ha felpörög.
zolinak szarok voltak a telói,a lánckereke meg a gumijai is...szerintem így hiába röhögsz...ennyi erővel gyere ellenem Kakucson,aztán meglátjuk...
nem minden a motorerő....
egy gokart pályán meg pláne....