Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom....., de én most tényleg lépek szundizni!
azt én most nem írnám le itt a fórumon hogy milyen kedvemben vagyok... de neked azt hiszem van már sejtésed róla.... na olyan kedvemben vagyok most... és csak egyre mélyebben vagyok benne... hogy ez hova vezet?
Nem is kell gondolkodni, de Te most nagyon vicces kedvedben vagy!
látom szereted elvarratlanul hagyni a szálakat....ez is lehet jó jel.....mást nem is gondolhatok
De most lépek szundizni.

Szió! Szép álmokat!
ebből a két hanyattfekvő valamiből nem sokat tudok kiolvasni, hacsak nem azt hogy fiam te tényleg mekkora ökör vagy...(mármint én)
vagy valamit rosszul írtam, vagy tényleg én vagyok a hülye.... de ha pontozni kellene a válasz nem helyes..... de hát a vereségbe is bele kell törődni...
nem szeretek meccsre járni
szombaton meccset tervezek és nyerni akarok....eljöhetnél te is a mecsre...nem bánnád meg....jó kis szórakozás...

mekkora hülye vagyok....vagy egy költő veszett el bennem... vagy csak az időjárás teszi....még jó hogy valaki érti ezta sok sületlenséget amit ide írok...
Na kivel?
kivel?
épp dumcsizok..................
mé mindig nem alszol? pedig úgy hamarabb elrepülne a szerda
hi
nem is kell
ennél pontosabban nem tudom leírni amit szeretnék..
jó vicc..............
fiatalság, bolodsság..
ha a szombatom nem úgy alakul ahogy szeretném, én abbahagyom a motorozást és ezt veheted fenyegetésnek is...
mert még minek, ha sokat alszom, akkor fáradtabb vagyok, most még elég 4-5 óra alvás is
oszt mé nem tucc alunnyi?
még megvagyok
HAHÓ!