Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kayaba,öhlins
Felejtsd el, ez már nem az az 1xű megoldás, 2 kamra külön ,spéci szerszámok stb...10w-20w között kell kisérletezni...vidd Withe művekhez, mert le kell ültetni 1-2cm-et is az elejét...bízd szakira mert nehogy többe kerüljön a leves mint a hús
Akkor én bekérdezek: 2005-ös YZ 450 be szerinted én ki tudom cserélni az első teló olajat, olyanról hallottam hogy belső kamrát csak valami spéci szerszámmal lehet szétszedni és betölteni az olajat. Na én a 426-on addig pumpáltam míg ki nem jött minden ez a 450-n nél is lehetséges eljárás, mert annak már komolyabb telója van? És végül milyen márkájú és sürűségü oil-t? Ja és mindezt SM-be
Srácok,
Dobtam fel egy hirdetést első féknyeregre, ha valakit érdekelne..

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Pörög a topic...ugyh
f*ck
felhoztam a mélypontról a toppit
Ha tudtok 140es vagy 150es használt gumit, szóljatok lécci. (Borsatyát már kérdeztem, neki nincs)
De igen!
Nagyon jól is esett!
Miért, neked nem azt szokta mondani anyukád hogy akkor motorozzál kisfiam ha jól esik?
De szétt áztam ma!
Úgy gondoltam hogy ügyfelezni elmegyek mocival,hát nem jól döntöttem.
Jó 40km szakadó esőben nem épp a kedvenceim közé tartozik.
Könnyen meglehet
láttalak egy tűzojtókocsiban
Köszi! A fékpad téma izgat már régóta de most azt mondja a csávó aki csinálná hogy túl meleg van hozzá, vagy csak egyszerűen sok a dolga.
Jó reggelt,esik az eső!
Hallod E ! Holnap benézek a csimmáért, remélem jó lesz, mert ha nem kitépem a hajam!
És hajlandó lennél elküldeni a grafikát hogy esetleg én is csináltassak?
Nem kérdés volt!
anyukám kérdezte:
hogy áll a hajad kisfiam?

igyál!

(hu de gyenge volt!)
reményeim szerint egy GO-GO póló prototipus!
Igyál betyár nyúlik a nyál
És milyen PÓLÓ lez rajtad
remélem a visontai futam után ihatok az egészségedre...jah most is ihatok! tudjátok mit? MINDENKINEK AZ EGÉSZSÉGÉRE!
jah majd megfelejtkeztem bejelenteni!

Sanya felkért, hogy a visontai futamon, legyek a "szerelője". (maga sem tudta mire válalkozott!)

megtuningolom a berget!
Rooftop!
Jelencsed má be
Amibe megegyeztetek he!
Nyuszi ül aaaa füüübeeen...