Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A tegnap esti levelem megkaptad?
áááhhhh ....én ennyit nem vagyok hajlandó visszaolvasni!
Na.. Összetörted?
Mennyi volt rá egy oldal idom?
jol belevagsz a szerelesbe. szerszamaid vannak hozza?
labtartomat probaltam egyengetni, akkor tort el. neha mar leer, de nem kopik nagyon. asszem azert lehet, mert felhajlik. na nem az enyem. neked a labtartod is kopik, vagy csak a koptato?
nemsoka esedekes lesz a 15000-es szervizem, asszem probalok majd 690smc-t. ha erdekel majd szolok.
Jó éjt!
Na megyek lefexek, hátha most sikerül elaludni...jóccakát mindenkinek!
Nekem meg kisebb szünetekkel múlt hét óta csinálja...fogdokim persze külföldön volt, pofaröntgenem meg amivel tudnék menni a szájsebészhez nála...és a héten tuti nem jutok el hozzá...
Nem lehet...úgy recseg az a kibaszott lépcső hogy még a macskák se tudnak csöndben lemenni rajta
De asszem nem ébredt fel...igaz, nekem is ugyanúgy fáj a pofám...csak most már a belem is...mintha napalmot ittam volna
lopakodni lehet szépen csendben is
te jó ég, nekem is az nő most, k*****a fáááj. 3 gyógyszert kaptam rá.
Még nem...de asszem rövidesen az jön, mert hajnali 5 óta fent vagyok és már igen jó volna aludni egyet...csak le kell mászni érte a konyhába...félúton meg ott alszik muterom és tuti felébred rá
nem lehet kellemes, valami "érzéstelenítőt" próbáltál már? Pl: pálinka
Nől a bölcsességfogam...de persze nem felfelé, hanem előre...és próbálja tolni maga előtt a többi fogamat...nem annyira jó érzés
Szegényke, hát mi történt Veled?
akkor inkább írj nekem mail-t
Vagyok én is. Nemtok aludni...fáj a pofám
aham. nem vagyok teljesen esznel mar. raadasul massacre nyomja msn-n. olyan gyorsan gepel, hogy kovetni se tudom
csak azt hiszed? az jóóóóóóóóóóóó
en meg vagyok. asszem.
Hahó........................ , van még valaki?
A héten szétszedetem a kismotort... Megtanít a mester kivenni a kerekeket, és ezt kihasználva feltetetem a slicket most. A mostani gumikat elteszem őszre, amikor már csak motorozgatok, akkor teljesen jó lesz. Megjött a múltkor eltört fékkar és az első idom is, feszítenem kell a láncon és az önindítóm is vacakol.
A lábtartóba Lukítóval megszerkesztettük a koptatót (csapágyas lesz, ahogyan Vermes Sanyának, csak nem olyan gagyi :-) ) azt is hegesztetni kell, szóval lesz munka vele. Anyagot is venni kell, valami Meta... kezdetű műanyagféleségből lesz, esztergáltatni stb.
Neked nem kell? Nem kopik a lábtartó? Amúgy a hegesztő srác valami "core" anyagból visszapótolja a hiányzó részt. lehet, hogy ki lehetne egyengetni a te lábtartódat is.
bent, de ez megint szar. nekem mindig szar, ha felveszek vkit. próbálj meg: peter.faludi@hotmail.com
Na végre megoldódott a "Foxy Újra Motozzon Alapítvány" kérdése. Aki segíteni akar neki az új motorjához jutásban, most már tud.
Ahan, valami normálisat.
diablo nekem is tetszik. bridgestone is jo volt, de mintha jobban rongyolodott volna.
ahogy neztem, nagyjabol ennyibe kerul mind. lehet kiprobalom a diablo rosso-t. slicket mikor rakod fel?