jol belevagsz a szerelesbe. szerszamaid vannak hozza?
labtartomat probaltam egyengetni, akkor tort el. neha mar leer, de nem kopik nagyon. asszem azert lehet, mert felhajlik. na nem az enyem. neked a labtartod is kopik, vagy csak a koptato?
nemsoka esedekes lesz a 15000-es szervizem, asszem probalok majd 690smc-t. ha erdekel majd szolok.
Nekem meg kisebb szünetekkel múlt hét óta csinálja...fogdokim persze külföldön volt, pofaröntgenem meg amivel tudnék menni a szájsebészhez nála...és a héten tuti nem jutok el hozzá...
Nem lehet...úgy recseg az a kibaszott lépcső hogy még a macskák se tudnak csöndben lemenni rajta
De asszem nem ébredt fel...igaz, nekem is ugyanúgy fáj a pofám...csak most már a belem is...mintha napalmot ittam volna
Még nem...de asszem rövidesen az jön, mert hajnali 5 óta fent vagyok és már igen jó volna aludni egyet...csak le kell mászni érte a konyhába...félúton meg ott alszik muterom és tuti felébred rá
A héten szétszedetem a kismotort... Megtanít a mester kivenni a kerekeket, és ezt kihasználva feltetetem a slicket most. A mostani gumikat elteszem őszre, amikor már csak motorozgatok, akkor teljesen jó lesz. Megjött a múltkor eltört fékkar és az első idom is, feszítenem kell a láncon és az önindítóm is vacakol.
A lábtartóba Lukítóval megszerkesztettük a koptatót (csapágyas lesz, ahogyan Vermes Sanyának, csak nem olyan gagyi :-) ) azt is hegesztetni kell, szóval lesz munka vele. Anyagot is venni kell, valami Meta... kezdetű műanyagféleségből lesz, esztergáltatni stb.
Neked nem kell? Nem kopik a lábtartó? Amúgy a hegesztő srác valami "core" anyagból visszapótolja a hiányzó részt. lehet, hogy ki lehetne egyengetni a te lábtartódat is.
diablo nekem is tetszik. bridgestone is jo volt, de mintha jobban rongyolodott volna.
ahogy neztem, nagyjabol ennyibe kerul mind. lehet kiprobalom a diablo rosso-t. slicket mikor rakod fel?
A tegnap esti levelem megkaptad?