Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagyon tetszett annak ellenere hogy vizes palyan 3bar nyomassal mentem vele - de igy legalabb a toresteszt is megvolt: nem annyira utesallo mint a DR-em :)))
es esetleg vki probalt mar 690smc-t? erdekelne milyen pl. 640/660/690sm-hez viszonyitva.
ajanljatok nekem gumit 690sm-re, elore hatra. most pirelli diablo van rajta. 80%-ban palyazok, de meg nem erzem hogy a gumi nagyon befolyasolna, szoval nem akarok slicket, meg 50-60ezer/db-os gumit se, de azer tapadjon. eddig bt090-el meg diabloval mentem, alabb nem adnam.
parhuzamosan elado lesz egy par hasznalt diablo, az elso kozepevel meg messzire lehet menni, oldalan mar nincs minta, a hatso egyenletesen kopott (alapvetoen viccelek, de ha kell vkinek...)
Én is juiceok!
Á,semmit nem tok .....Gagi meg kapja be,Ő tudni ogja miért mondom
sry. mennem kell. jó éjt!
Valamikor azt hittem ebből majd jól megélek! Aztán rájöttem, hogy itthon ennek nincs piaca. De nem törlöm őket.
Van rólad anyag, de le kell válogatnom szigorúan.
Tudsz valamit az előnevezésekről? Lesz sok-sok induló?
"Campionatu alpoku di adriu Gagi" nem hívott, hogy jön-e.
Az nem kis mennyiség
Kellene mert racing lesz visontán, a 7en 1x talán brezován
Sry.!
Készülőben van a lemezed. 1terra fotóm van.
Hétvégén mész valamerre?
1 cd-ért megmondom...ezt a mestert ha lehet mellőzük már mert zavar ....közkívánatra folytatjuk a képzést
Szia,
Lesz még okosítás valahol Mester?
Nagyon tetszett a Visontai fotóalbum, és Roof is elismerően nyilatkozott!
Dögöljek meg ha értem , de az még semmi, van egy barátom fenn a Hargitán az sem érti.
1.160.000.- az ára a dakónál.
Akkor most ők buknak nem Te?
Na mindegy hagyjuk.
Viszont javasolnék neked egy olyan típust amit még nem ajánlottak: Yamaha wr450 2008, supermoto szettel.
..neke van csak Tádi repertoárjából hiánycikk,majd mondom neki....tsá
én el is dobom magam

Jó éjt mindenkinek!

ja Sanya,itt a nyomatékkulcs ha még aktuális:

http://tomnerszerszam.hu/shop_...

..csak tudni akartam olvastad-e...
Ezt mondjuk mi is ....Motomax.hu hírek
arra mérget vehetsz...

de mindig Ti követtek minket...elrendelek egy belső vizsgálatot ebben az ügyben,mert mindig kiszivárognak az infok

Te tudod mi volt cseh-be?
Nem mert az MT-03-at szőrén cserélem el,és az ára ennek az extra változatnak 1550000Ft.
Idáig is így volt megbeszélve velük hogy 1 az 1-be cserélünk.
Ne mennyé el...Marcsi bekeményitett
.......veszek ott valami kis házat és mindig ott fogom nyomatni .....kellene edzeni mert minnyá racing....majd nem hívlak és biztos ott lesztek ahol mi
na lelépek ágyőőő