Azért van köztük használható!
Természetesen semmi gond,szóltál előre.1ébként NAGYON bízom benne hogy lesz még alkalom fényképezésre!Együtt is!
Na jóccakát!
G.
Minden ok.
Sajnálom nagyon hogy így alakultak a dolgok.
Remélem meglesz a Dokid.
Szerettem volna segíteni de sajna nem sokan mozdultak rá.
Ne haragudj hogy így a hátad mögött intéztem de akkor így láttam jónak.
Azért jó lett volna egy kis induló lóvé.
Minden jót.
Üdv BoB.
Hogy az árát megéri-e,arról fingom sincs,de az mindenképpen jó,hogy Eszteré most.Aki ugye lány.
Szerintem tudd meg lehet-e rá 80-as hengert kapni,mert előbb-utóbb úgyis az lesz a sorsa...
2800km-van benne azt hiszem,meg egy csomó extr is van hozzá,és 2008-as progi van ráírva ami a 2henger egyenletesebb működését is segíti.
Az a gép egy igazi vadállat,próbáld ki egyszer,nem bánod meg!
Meglepő egyébként a gép,ugye ezekből a blokkokból az Aprilia Pegaso Stradának van a legnagyobb teljesítmény leadása,és mégis jobban megy nála az MT-03 rugalmassabb mint a Strada.
Hétvégén mociztam egy Husqvarna TE410-el az is majdnem annyi paci mint ez,de mégis az MT jobban megy.
Írtam éjjel két mail-t, de mintha nem küldte volna el a rendszer.
Természetesen semmi gond,szóltál előre.1ébként NAGYON bízom benne hogy lesz még alkalom fényképezésre!Együtt is!
Na jóccakát!
G.
Jó Éjt.
Őszintén szólva a dokiról lemondtam már, szerintem nem sok esély van arra, hogy meglegyen.
ari vagy nagyon, de úgy néz ki talán mégis lesz valami ebből az ötletből.
Sajnálom nagyon hogy így alakultak a dolgok.
Remélem meglesz a Dokid.
Szerettem volna segíteni de sajna nem sokan mozdultak rá.
Ne haragudj hogy így a hátad mögött intéztem de akkor így láttam jónak.
Azért jó lett volna egy kis induló lóvé.
Minden jót.
Üdv BoB.
Úgy látom fejlődél fényképezésben!
Az ég világon semmi.....................................
Veled mizu?
Szerintem tudd meg lehet-e rá 80-as hengert kapni,mert előbb-utóbb úgyis az lesz a sorsa...
Nincs semmi jó híred?
Motor?
Üdv.BoB.
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=98756
Érdekes bizony,a besorolását nem tudnám hová tenni neki,milyen kategória is pontosan.
Az a gép egy igazi vadállat,próbáld ki egyszer,nem bánod meg!
Itt
De ezt még te hirdetted meg, nem?
Miért nem törölted már innen?
Mennyibe számolták? 1.1-ért árulják.
Hétvégén mociztam egy Husqvarna TE410-el az is majdnem annyi paci mint ez,de mégis az MT jobban megy.