Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a valami-völgy valszeg a Szépasszony-völgy lesz.Azért ezt tud6nád
Fenntartási költségben mindenképpen.
én kocsival megyek... nem vonatozom strand majd este megyünk vmi völgybe ahol lerészgedünk majd másnap haza....http://www.egerszallas.com/szo...
Nah akkor majd megkérdem ofőt, hogy mi a neve a mi szállásunknak. Mi szervezzük a programokat, tök zsír , hogy 1 múzeumba se kell bemenni Lesz paint-ball, bowling meg minden zsír dolog
pozsonyi úti diákbaszás.
mi is ,valami egyháziba asszem
állítólag nem lehet majd kimenni este na ne kamuzzanak
Akkor lehet összefutunk Mi is akkor megyünk...valami kóterban fogunk lakni. Ti hol?
Természetesen nem szeretném, ha bármi gond lenne vele biznisz esetén, ezért mindenképp kérdezz utána. Lehet készítek róla fényképet.
Full slick, de ismerőssel meg tudom vágatni.
A repedezés természetesen jobblenne ha nem lenne, de nyilván nem az tartja össze a gumit. Kérdezz utána. Azért ennyi az ára
helló!
Aztán a bulihelyeket jegyezd meg annyira hogy eltudd mondani mert rá 1 hétre megyünk mi is
Csaó ha van msn-ed felvehetsz, eszmecserére stb,ha gondolod
Hello!

Full slick? Csak vágottan érdekel mert én nem nagyon tudom vágatni... a repedezés mennyire számít veszélyesnek?

Ha megfelelő, beszélhetünk róla!
Ja! Vegyen már végre valamit
Mindenben
bocs mindenkitől,csak ez már nagyon kikívánkozott,mert tényleg unalmas.
kurvajó bejönni a fórumra és minden egyes kibaszott nap azt látni hogy hancsák 3 hónapja nem tudja eldönteni hogy mit vegyen, tényleg színvonalas -_-''
Tetszik az is,de nincs olyan aki cserélné rá a mocit.
Ezért hát kiesik a körből,miért az SMC660 anyival jobb gép mint egy SM610?
Én is akarok unatkozni! (mármint a munkahelyemen)

Jelenleg nem tudom hova nyúljak . Választhatok Kék dosszié, narancssárga dosszié vagy egy papír kupac.
Viszont otthon nem tudok netezni! Tönkre ment a gépünk.
Mondjuk sztem is az volna a leg"észszerűbb" döntés - de úgy látom, Gábor barátunknak a KTM nem elég egzotikus márka
Akkor már SMC660, de te tudod.
Jó gép a Husaberg én ezt nem is tagadom,de ott 2-3E ként cserél,itt meg 6-7E kell(SM610),
és 25E-nél kell ellenőrizni a gyűrűket.
Ha kb olyan szervízigényes gépet akarnék venni mint a Husa akkor az SXV550-et választanám helyette.
Miben veri oda-vissza?
Szia van 1 160/60as slickem, Pirelli szinte új kb 95%. Szépséghibája, hogy némileg be van repedezve az oldalfala a hőingadozás miatt.. ezért 9e
Sziasztok! Valakinek 160/60as utcai esetleg 165ös vágott R17-es gumija nincsen SV 650-re occsóba? Használt jöhet szóba.
Ezt nem tudom, csak tavaly a motorkiálításon láttam egymás mellett a két gépet és így összehasonlítva ez jött le.