Nah akkor majd megkérdem ofőt, hogy mi a neve a mi szállásunknak. Mi szervezzük a programokat, tök zsír , hogy 1 múzeumba se kell bemenni Lesz paint-ball, bowling meg minden zsír dolog
Full slick, de ismerőssel meg tudom vágatni.
A repedezés természetesen jobblenne ha nem lenne, de nyilván nem az tartja össze a gumit. Kérdezz utána. Azért ennyi az ára
kurvajó bejönni a fórumra és minden egyes kibaszott nap azt látni hogy hancsák 3 hónapja nem tudja eldönteni hogy mit vegyen, tényleg színvonalas -_-''
Jelenleg nem tudom hova nyúljak . Választhatok Kék dosszié, narancssárga dosszié vagy egy papír kupac.
Viszont otthon nem tudok netezni! Tönkre ment a gépünk.
Jó gép a Husaberg én ezt nem is tagadom,de ott 2-3E ként cserél,itt meg 6-7E kell(SM610),
és 25E-nél kell ellenőrizni a gyűrűket.
Ha kb olyan szervízigényes gépet akarnék venni mint a Husa akkor az SXV550-et választanám helyette.
állítólag nem lehet majd kimenni este na ne kamuzzanak
A repedezés természetesen jobblenne ha nem lenne, de nyilván nem az tartja össze a gumit. Kérdezz utána. Azért ennyi az ára
Aztán a bulihelyeket jegyezd meg annyira hogy eltudd mondani mert rá 1 hétre megyünk mi is
Full slick? Csak vágottan érdekel mert én nem nagyon tudom vágatni... a repedezés mennyire számít veszélyesnek?
Ha megfelelő, beszélhetünk róla!
Ezért hát kiesik a körből,miért az SMC660 anyival jobb gép mint egy SM610?
Jelenleg nem tudom hova nyúljak . Választhatok Kék dosszié, narancssárga dosszié vagy egy papír kupac.
Viszont otthon nem tudok netezni! Tönkre ment a gépünk.
és 25E-nél kell ellenőrizni a gyűrűket.
Ha kb olyan szervízigényes gépet akarnék venni mint a Husa akkor az SXV550-et választanám helyette.