Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért adod?
Nem,nem sajnos nem így van erre is külön kitértem,direkt úgy kérdeztem hogy kizárólag közuton használnám.
Erre volt neki ez a válasz,és mert hogy ez egy verenymotor nem kell neki többet bírni,ennyivel meg is oldotta a szerelő!
De ezek a versenykörülmények alatt eltelt idők.
A vesenyt és a normál használatot nem kell össze keverni.
És a száraz papír adatokat sem.
Hello
eladó
06306807230
olaj 500km,gyűrű dugatty 45üzemóra,lekésöbb 90üzemóra.
4napja kérdeztem le az Mille motorsnál!
Szerintem a többi utcára kiadott versenymotor is hasonlóan szervízigényes.
Amik meg nem azok meg nem ennyire spiccesek.
Mi az a 3 fontos dolog amiben elfogy?
Sziasztok!

Mind eladó!
SANYA
király a nofear spektrum mezed
eljött ez a nap is öccse. Okés,köszi !
ma este megyek a csizmáért
este 8 körül csörrenj rám
de cink, h nekem nincs még ruhám így elég gáz volt. Nembaj majd 2héten belül!
jah....mekkorát takaróztál előttem!
igy azert sokkal szebb(csak nehezen elhiheto a keprol hogy be is veszem a kanyart;) http://motoros.bnet.hu/kepek/0... - de tegnap megallapitottam hogy kitett labbal is ugyanakkoratat tudok esni mintha a terdem van kint ;DDD
Tiszta szerencse hogy nem megy neked a supermotos stílus...http://motoros.bnet.hu/kepek/0...
Mi volna ha menne?
Sztem ne elmeletekben gondolkozzal: menjel el egy tesztnapra es probald ki a 250 ill 450-est. Egy gyengebb motorral sokkal jobban meg tudsz tanulni akar endurozni akar palyan motorozni, mert toleralja a hibaidat, egy technikas enduro szakaszon 2 ev mulva is gyorsabb leszel a 250essel es betonpalyan is eszreveheto a majd 10kg-s sulykulombseg a 2 gep kozott.
Foxy altal keszitett kepek: http://motoros.bnet.hu/kepek/0...
Bocsi, kicsit megkésve... :-))
Msn: tizi67@gmail.com
estefelé szoktam aktivizálódni!
Az új gazdáját kéne megkérdezni erről, egyszer láttam a fórumon, de eltűnt...lehet ő lecserélte
Nem feltétlenül az Apriliánál kell hogy hülyék legyenek, csomó motoron a hülye környezetvédelmi (zaj stb.) szabályok miatt van eszetlenül hosszú áttétel
140ig lendületes volt, aztán be kellett hasalni hogy menjen, de nem olyan hülyék az Apriliánál, ha ezt rakták rá valószínű, hogy még nem vészesen gyenge vele a motor...
Bizony Medina!
Nagyon szeretem.
Én már privátban lebeszéltem Foxy-val ezt a gyűjtés dolgot, szerintem keresd meg skype-on.
Amúgy nekem rossz tapasztalataim vannak a gyűjtésekkel kapcsolatban.
Sokan sokat ígérnek az elején, aztán meg semmi.
Pár netes gyűjtést figyelemmel követtem: Kőváry Barnának új trabantra gyűjtött a rally.hu/fórum közössége, egy fotós társunktól ellopták a felszerelését arra gyűjtött az index canon topicja,
a Magyar motocross válogatott nemzetek crossára való kijutásra gyűjtött a motorinfo közönsége,
a "jótékony mentősök" akció...és még sorolhatnám.
Egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sajnos.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ne segíts, vagy rossz amit gondolsz.
Csak szerintem nem váltja be a hozzáfűzött reményeket!

Szép napot mindenkinek!
Szóval nem szervízigényes?
Kérdezz utána jobban mert szerintem nem jól látod a dolgokat,és 3fontos dologban biztos hogy sokkal hamarabb elfogy mint a többi társa.

Sajnálom h ki kellett hagynom.
ok, hivlak
Law, késza DVD, amit már olyan régen megígértem. Fussunk össze holnap, odaadom.