Én totál megértelek és inkább azt mondom nézz körül! DE, sokáig ne halogass semmit mert a végén akkor biztos a rosszabbik motort fogod választani! Ez tuti, mindig így van! Addig hezitál az ember míg a elcseszi a választást!
Nagyon sok ügyfelem volt aki hónapokig járt be tanácsért, és mivel Én is türelmesen segítettem neki a végén úgy éreztem (és Ők is), hogy jól döntöttek!
Szerintem kérdezz nyugodtan! Itt vagyunk sokan, segítünk! Ezért van ez a fórum család!
Gyurika, Te meg nyugodj meg egy kicsit! Menj le alfába és meditálj! Te neked is van nem jó oldalad! Mert egy picit néha uncsi már, hogy szegény Zoozee-t baszogatod a motor ügyben! Csinálja hidd el!
Nem volt forgalomba helyezve itt vettem a Natixnál hobbi használatra,a reg adó 180E lett volna plussz a műszaki 60E.
És az SM szett is 200E lett volna ha beszámolja az Enduró kerekeket.
Így inkább eladtam és lett helyette az MT.
Pont ez az hogy amikor elkezdett kérdezősködni hogy KTM vagy Berg legyen-e, akkor a társaság fele az egyiket akarta rátukmálni, a másik fele meg a másikat (sajnos ez alól jómagam sem voltam kivétel)...na most aki nem ismeri egyik típust se "testközelből" ezek alapján mégis hogyan döntsön?!?
Vettem is volna de nem cserélik el velem,ez a baj érted már hogy eladni nem tudom mert ennyiért nem könnyű eladni a mocit,cserébe meg nagyon kevesen mennek bele.
Hidd el szívesen vennék KTM SMC660-at tetszik nagyon az is!
jogos, csak anyit mondok nem kéne egymással foglalkoznotok, vagyis inkább neki veled.
ha nemtetszik neválaszoljon vagy ne olvasson, te meg kérdezzél nyugodtan szerintem erre vana fórum.
nem azt mondtam hogy felesleges,csak mindenki javasolta, hogy vegyél ktmet vagy berget... te meg továbbra is keresed az alternatívákat, és amikor rájössz hogy van a drz sm is akkor ki vagy akadva hogy 10 pacival gyengébb.ennyi. csak nem látom az összefüggést.
Jó lenne ha visszábbvennél a lendületből,kezdesz kicsikét nagyarcú lenni!
A husqvarnakról szart sem tudtam eddig azért is kérdeztem ma is rá,nem vagyok könnyű helyzetben mert nem sok helyen cserélnek,sőt nagyon kevés helyen!
De mindegy többet nem kérdezek itt semmit,felesleges!
Körültekintő vagy...a mai rohanó világban ritka emberi tulajdonság.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vettél egy supermoto szettet az RXV-550 alá?
Nem kicsit bukhattál azon a vason. Vagy rosszul látom? Nem afelé húz a szíved?
Szépasszony-völgy(e). Van is hozzá egy csodálatos történet, hogy miért ez a neve. Van egy mondás: "Nincs csúnya nő, csak kevés bor!" ebből gondolom tudtok következtetni!
nem tudom milyen alapon állítasz olyat hogy a seggem alá rakták a motort...és ha mégis? közöd? amúgy hidd el én is megdolgoztam érte de már mindent tudsz az összes márkáról..szerinted nem unalmas?
Azért mert tényleg körbeérdeklődöm a dolgokat még nem kell megszólni,ha ez 3hónapig tart akkor addig fogom csinálni ha 5-ig akkor addig.
Nem úgy vagyok vele hogy alámraktak egy mocit mint egyeseknek.
Nekem meg keltett dolgoznom érte és nem akarok rossz üzletet csinálni.
Túlzottan nem ismerem a gépeket amikről kérdezek és amit tetszenek,ha eddig nem érdeklődtem volna már rég megvettem volna azt a mocit amit azóta 5xmeg bánnék.
Ezentúl megigérem nem kérdezek senkitől semmit mert az is baj.
Nagyon sok ügyfelem volt aki hónapokig járt be tanácsért, és mivel Én is türelmesen segítettem neki a végén úgy éreztem (és Ők is), hogy jól döntöttek!
Szerintem kérdezz nyugodtan! Itt vagyunk sokan, segítünk! Ezért van ez a fórum család!
Gyurika, Te meg nyugodj meg egy kicsit! Menj le alfába és meditálj! Te neked is van nem jó oldalad! Mert egy picit néha uncsi már, hogy szegény Zoozee-t baszogatod a motor ügyben! Csinálja hidd el!
1.600.000.- volt az ára+regadó?
És az SM szett is 200E lett volna ha beszámolja az Enduró kerekeket.
Így inkább eladtam és lett helyette az MT.
Örüljünk annak, hogy van egy azonos érdeklődésű csoport aki kommunikál...
Hidd el szívesen vennék KTM SMC660-at tetszik nagyon az is!
ha nemtetszik neválaszoljon vagy ne olvasson, te meg kérdezzél nyugodtan szerintem erre vana fórum.
Hát 500E Ft-ot buktam rajta.
Sokba lett volna a regadó meg az SM szett.
Azért is adtam inkább el.
A husqvarnakról szart sem tudtam eddig azért is kérdeztem ma is rá,nem vagyok könnyű helyzetben mert nem sok helyen cserélnek,sőt nagyon kevés helyen!
De mindegy többet nem kérdezek itt semmit,felesleges!
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vettél egy supermoto szettet az RXV-550 alá?
Nem kicsit bukhattál azon a vason. Vagy rosszul látom? Nem afelé húz a szíved?
Nem úgy vagyok vele hogy alámraktak egy mocit mint egyeseknek.
Nekem meg keltett dolgoznom érte és nem akarok rossz üzletet csinálni.
Túlzottan nem ismerem a gépeket amikről kérdezek és amit tetszenek,ha eddig nem érdeklődtem volna már rég megvettem volna azt a mocit amit azóta 5xmeg bánnék.
Ezentúl megigérem nem kérdezek senkitől semmit mert az is baj.