Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éptem szunnyadni, holnap gyere a fékkarért! de ugye tudatában vagy, hogy az eszmei értéke felbecsülhetetlen....
Nézzél szét iwiw-en léccci!
áhh dehogy!
Itt valaki magát dícsérgeti?
persze hogy gyanus.....GO-GO RockS the World!
Megfontolandó
Bár lehet hogy egyszerűen csak le kellene szarni és csinálni a dolgunkat.
Az meg,hogy miért éppen Visontán kezdett "dolgozni" az öreg,hát finoman szólva is gyanús...
Na most amúgy tudjátok, mit nem értek? Hogy miféle verseny lesz az az omladozó istállók mellett, a 30 méteres szervizúton állnak majd a nézők, meg abba a 3 toi-toi-ba fognak pisálni, amiből én már a MotaGo1-en is kifordultam? Veszik-e a fáradtságot, hogy letakarítsák a pályát, meg - pardon - hogy egyesek legalább ezen a napon ne legyenek tajtrészegek?
Ahol a leggyorsabb szakasz végén levő kanyarban nincs kifutó, és ha valaki elszáll (mint én a múlt héten, de ezt most hagyjuk) akkor a nézők közé esik be?
Szerintem Visonta ezek miatt sem érett verseny rendezésére.

A versenyzőket meg szerintem ne presszionáljuk, lehet, hogy nem jól látom, de nekik kell, hogy induljanak, akár ilyen a "jó öreg", akár olyan, mindegy. Nekik szerintem fontos a verseny, és ezt szerintem fogadjuk el.

A háttal állás viszont szerintem nagyon jó ötlet. Nagyon az, megsüvegellek érte. Azt el tudom képzelni, hogy lemegyünk, és háttal állunk valamilyen alkalommal, pl. amikor a "jó öreg" megnyitja a rendezvényt, vagy a későbbiekben, amikor megszólal, vagy mutatkozik. Ezt királyul lefotóztatjuk, és kreáltatunk egy cikket a mai supermotó helyzetről, amiben ez lenne az illusztráció, amit aztán lehetne szórni.
Én az egyik politikai és művészeti hetilap részéről, amit gyakran olvasok, el tudom képzelni, hogy lejönne egy újságíró, ha ezt jelezzük nekik előre, hogy erre készülünk.
Az sem baj, hogy megbeszéltük előre; így a versenyzőknek nem kellene konfrontálódni, hiszen ők nem vesznek részt ebben.

Szóval, ha kell, én még segítek is Sanyának, vagy Vermesnek is ha kell, mondjuk szakmunkára nem vagyok jó. Úgy érzem, az SM Suliból úgysem lesz már semmi, de ha még pár tanáccsal ellát, nekem megérte. :-)
arra engem se!
Hogy enyhítsek a fájdalmon,meghívlak hozzám szerelni Egy RX blokkot kellene összeraknom már egy ideje,de nem bírom rávenni magam
így hogy már beszélünk róla, ez is jó neki....szóval OFF!
Menjünk siklóernyővel,majd körözgetve szurkoljunk.Így nem tömjük senki zsebét
Vagy béreljünk daruskocsit meg távcsövet.Kell még 5let
és ez most nagyon fog fájni!
Slash- nem felejetem a fékkart. itt vártalak, aztán beszundiztam elég rendesen.
Dettó!
Aha, elmaradt a szőke haj :-)
megmondom őszintén, hogy én nagyon szívesen lemennék szerelni Sanya művészúrnak...de hát az embernek legyenek elvei, még ha az néha fáj is!
Direkt sietek haza a garázsból,oszt erre itt van ni.
Megint magammal fogok levelezni...
Helló mindenkinek!
Már megint sehol senki
Persze.Aki várost akar nézni...
Nem titok, hogy szimpatizálok a MOTO A GO GO szervezőjével!
Így részemről, és persze saját magamnak, tiltott versennyé nyilvánítom a Visontai futamot.
De zárol jelben megjegyzem azt is, aki változást akar, az ne tömje a promóter zsebét tovább, persze ez az én magánvéleményem.
Viszont úgy lehetne megszívatni, hogy az indulók száma nem érne el a rendezéshez szükséges minimumot! Ha meg jó így ahogy van, akkor nem kell elégedetlenkedni! Szerintem!
Sziasztok! Most akkor megy vki Aradra?
Ha időm engedi én bizti legurulok Sanyának drukkolni!
durva..............
még azt is kimagyarázzák, tehát inkább nem kellene menni!de én senkit semmire nem buzdítok.
Na meglett a Visontai pálya tulajdonosok álma, rendezhetnek versenyt az öreg szárnyai alatt.
Azért a végelszámolásnál megnézném kinél mennyire fogott a ceruza.
Ami a jó hír nektek! A Visontai "verseny" előtt még lesz egy komoly rendezvény, amit kb. két hét múlva kezdhetünk el reklámozni!

"TÁJÉKOZTATÓ!
A román rendező minden magyar versenyzőtől UEM licencet kér, amit az elmult évek tapasztalatai alapján nem tudunk bevállalni. Ennek tudatában az Aradra tervezett, az Európa Kupával együtt bonyolítani kívánt Magyar Bajnokságot lemondtuk. A Magyar Bajnokság új helyszíne és időpontja:
GYÖNGYÖS-VISONTA 2008. Június 14-15."

Forrás: supermot.hu