Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tőlem
őlem kapta szülinapra!
jaja,kicsit levékonyodott..meg foszlik a talpam mint egy 100éves hullának...de amugy patent a végtad
Nem azt írtam, hogy Cagiva szerelő vagyok, hanem aztatat, hogy van Agip 10w-60 as racing olajam
Nu végre már és maradt még belőle vmi....gondolom a kezed vastagabb most mint a gipszes virgácsod
akkor áruld már el léci h milyen viszkozitású olaj kell a cagivába?
mert a manualba szépen le van irva hogy agip 4T super racing .
CSőő brada
Levették ezt a szart a lábamróól
nekem van
Na végre vett már vlami komoly szállító eszközt
tudja valaki h hol tudok venni agip olajat?
Mi 2700-ért tudunk sajna Castrol Power1-et.
hát 10/50 es kéne és nem ratyi hanem jó de jó áron :)
Szia!

Attól függ milyet?
Hello Motosok!

Van 2db Dunlop KR-108 as vágott slick gumi a hátsó 165/55 R17 az első 120/70 R17!
A kettőt 15.000 ért odaadom!

érd: 06-30-537-9419

Üdv. Mátéé
helló! ki tud olcsón 4t ktmbe olajat?
A motor biztos tud kerekezni, csak én nem
Szoval user baj van egyenlöre.
Gondolom teljesen más mint az utcai verzió!
mindjárt hívlak!
egykerekezéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy a váltás miatt nem kell fosni, amikor fenn van az orra, és már elfogyott a fordulat, pillanatra visszaengeded a gázt és belehúzol egyet finom-lábujjheggyel, már fenn is van eggyel nagyobban. amiatt meg ne aggódj, hogy ezzel kinyírod, mert annyit nem ártasz vele, mint sokan gondolják, a szekvenciális váltó tulajdonságai ugyanis bőven megengedik, hogy nyomatékelvétellel kattintgass. ezt egy volt tanárom mondta nekem, aki gépészmérnök (plusz volt rally-cross meg nem tom hányféle autó-sport bajnok, meg jelenleg gokart-műhelye van) - szal én hiszek neki, én is így szoktam pöckölgetni a crm-et, és nem tapasztaltam semmiféle hálátlanságot miatta. felvételhez a kuplungot én is paráztam használni az elején, de nagyobb fokozatban kell kezdeni, amikor nem harap annyira, és rá lehet érezni, mert gondolom nem csak egyben akarod felvenni mindig. a hátraeséssel meg vigyázni ám
kérlek hívj fel!30/6368810 mondjuk nagyon nem akarok megszabadulni tőle!
Szerintem roof mester smc-je sokkal szebb állapotban van!
Nem próbáltam! De az egyik ismerősöm járatta be a tököli reptéren!
Szinte mindent elmondott a VDB 450-ről. Megnézni meg volt lehetőségem, mert általában egymás mellett sátoroztunk a futamokon!
Talán próbáltad is?
Mit nem adnék ha egyszer egy ilyent vezethetnék!
Itt egy szép SMC-is!