Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

némmá nekem meg nem szóltok
Ha a GO-GO versenynek számít,akkor igen!
Természetesen nem,én a háttérmunkája miatt nem szimpatizálok vele.Ezt akár nevezhetjük előítéletnek is,dehát ez van.
te is nyomod versenyszerűen?
A nagyot kéne mán...
A Sanyáék sokat járnak oda... most megcsíphetik a kiskökényt...
Oda kellene vonulni vagy 50 motorral és háttal "nézni" a versenyt.Prsze Sanyának szurkolok,ha megy
Junius 14-15 -én Visontán SM OB. ezt is megértük.. (Arad helyett)
velem is ugyan ez történt visontán éppen 2 hete, vasárnap meg Slash- és Rajmi is ezt tette. Ez egy ilyen széria. Remélem hétvégére lefut!
A célegyenes végén besokaltam a jobbos féktávot, először jobbra tettem keresztbe majb balra, de onnam már nem tudtam egyenesbe visszahozni és kilőtt a gíp, amolyan bicska....
Rázúgtam a jobb vállamra majd a jobb bordámra landolás után és végül a gumifal állított meg...

Én voltam a hülye a .. azt hittem megfogom, de aztán gyorsan jött a gumifal.... szidom magam mert amatőr voltam... "fénykoromban" az ilyen szitukat nem így oldottam meg...
hogyan?!
kötelező neki a megjelenés! amugy éppen egy SM grill party volt nálunk. Slash- SMLaca és én. Kellemesebb időtöltés volt, mint a gép előtt görnyedni.
Hétfőn estem egy kib....ott nagyot Kakucskán... még most is az ágy a kedvenc barátom...
Hogy itt milyen csend van...
Örömmel jelenthetem,hogy egy cimborám megvette motorját.Remélhetőleg egy újabb arc a GO-GO2-n
Tudnék mesélni,de felesleges...röviden annyi,hogy remek döntés volt ez a 3 hónap.....rengeteget nyertem ez az idő alatt....
de itthon jobb,túl sok ember várt már engem idehaza,hogy tovabb maradjak kint

Veled mizu? Szerintem Te többet tudsz mesélni!
mindenki változik,de csakis elönyére...
Hát igen, talán egy picit megváltoztam tavaly óta...........
Igen,en is örültem Neked is,igaz kis fázis késesel én is felismertelek .......

meg sok más ismerös arcal futott össze az ember
Szió!

Örülök, hogy hétvégén sikerült személyesen is találkozni!
Üdvözlet minden kaucsukgyűrő motosnak...

Rég jártam már itt is , mi újság van felétek?
sziasztok

akkor a GO GO ra várok úgy sincs még semmim(se kerék se papír ja de fojtás az még van )
sietünk...
mikor lesz alkatrész rendelve?
én mindig mindent jól meggondolok............................