Ha a GO-GO versenynek számít,akkor igen!
Természetesen nem,én a háttérmunkája miatt nem szimpatizálok vele.Ezt akár nevezhetjük előítéletnek is,dehát ez van.
A célegyenes végén besokaltam a jobbos féktávot, először jobbra tettem keresztbe majb balra, de onnam már nem tudtam egyenesbe visszahozni és kilőtt a gíp, amolyan bicska....
Rázúgtam a jobb vállamra majd a jobb bordámra landolás után és végül a gumifal állított meg...
Én voltam a hülye a .. azt hittem megfogom, de aztán gyorsan jött a gumifal.... szidom magam mert amatőr voltam... "fénykoromban" az ilyen szitukat nem így oldottam meg...
Tudnék mesélni,de felesleges...röviden annyi,hogy remek döntés volt ez a 3 hónap.....rengeteget nyertem ez az idő alatt....
de itthon jobb,túl sok ember várt már engem idehaza,hogy tovabb maradjak kint
Természetesen nem,én a háttérmunkája miatt nem szimpatizálok vele.Ezt akár nevezhetjük előítéletnek is,dehát ez van.
Rázúgtam a jobb vállamra majd a jobb bordámra landolás után és végül a gumifal állított meg...
Én voltam a hülye a .. azt hittem megfogom, de aztán gyorsan jött a gumifal.... szidom magam mert amatőr voltam... "fénykoromban" az ilyen szitukat nem így oldottam meg...
Örömmel jelenthetem,hogy egy cimborám megvette motorját.Remélhetőleg egy újabb arc a GO-GO2-n
de itthon jobb,túl sok ember várt már engem idehaza,hogy tovabb maradjak kint
Veled mizu? Szerintem Te többet tudsz mesélni!
meg sok más ismerös arcal futott össze az ember
Örülök, hogy hétvégén sikerült személyesen is találkozni!
Rég jártam már itt is , mi újság van felétek?
akkor a GO GO ra várok úgy sincs még semmim(se kerék se papír ja de fojtás az még van )