Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....a 2. futamon már én sem indultam, elszoktam már ettől a nagy porolástól....szabadedzésen még jók voltak a ási viszonyok...hátúl semmit nem locsoltak és nem is túrták el az ősrumplikat ha még láttam volna menet közben mikor ver oda féktávon a kormány de,így vaksin eléggé szar volt mert a balos mancsomat jól szétütötték a padkák ...ugratni volt a legjobb, levegőben minden simán ment
Bocsi, hogy eltüntem, de gyors elléptem vásárolni.

Vasárnap Kecskeméten, hétfőn pedig Kakucson voltunk pályázni.
Pedig 2 napig locsolták a pályát, full át volt áztatva. Zoli szerette volna megnézni az utolsó futamokat, de bőrruhában elég fíílíng lett volna
üdv mindenkinek innen a 0-ról
Nem láttalak, lehet mert nagy volt a por ...a pálya hátsó részén csak GPS-el lehetett menni mert semmit nem láttál és az volt a leg rumplisabb ...úgy éreztem magam mint egy porzsák
Ti is lent voltatok?
akkor ezt meg is beszéltük
Hétfőn elég sok supermotos(15-20 fő) volt kint.
Ja
Akkor jó lehet veled élőben is társalogni
Élőben se vagyok...
Nem vagy ma túlzottan bőbeszédű
Igen voltunk. Jó volt, bár több volt a chopperes, meg a gyorsasági motoros, mint supermotos
Szió! Mi is kint voltunk, de csak nézőként és nem is maradtunk túl sokáig. Rettenetes meleg volt és még ennél is nagyobb por .
Szió!

Voltatok Kukucskán?
Bocsi örülök
Én is örükök neked
Légyszi nekem is küldjél mélt a MOTO A GO GO 2-ről. Köszi.
Sziasztok!
Mi is terveztük vasárnapra Kakucsot, de inkább lemondtunk róla, mert tutira tele volt a pálya, de azért hétfőn bepótoltuk Kukucskát is.

Visonta elég technikás pálya, ezért szereti mindenki.

nekem a célegyenes végén a 2 gyors balos (ott fékezés nélkül lahat menni) meg utána a kicsit lassabb balos a kedvencem nagyon dicsérik Visontát is azért akarjuk kipróbálni.Kakucsot is szeretem csak ott az az egy bajom hogy divat pálya lett nagyon folyton tele van.meg nekünk azért csak messzebb van 50km-el mint Kecskemét vagy Visonta.Most vasárnap is ott kezdtünk de hamar el ment tőle a kedvünk ,elég hülyén volt megszervezve.