Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép a vasad... Irigyellek is picit ...

Többiről van infód, vagy csak erről?
-És neked milyenek a szervízintervallumok Yz-dhez?
Borsatya és én is a YZ 450F- et ajánlom!
Szasztok!
Rmz 450- Yz 450- Crf450 trióbol melyiket választanátok ha a tartósság és kis szervízigény a szempont? Kiváncsi vagyok a véleményetekre, hisz supermoto lesz idővel belőlük, de előbb még 1 kis dirt...
Minnyá jön Hancsk
hello
Azt szeretném megkérdezni, hogy most szeretnék egy Aprilia Sxv 550 et, vagy 2006 ost vagy 2007est.
Igaz az, hogy hamar megfő blokkja? Mi a külömbség a két gép között?
Van itt valaki akinek ilyen van?

köszi előre is
már voltam de,elötte kiköszörülöm azt a lánckereket olyan shurikánná,ha meglátlak beléd tudjam adni ....na mind1 megyek köszörülni
az gáz.............

ha megtudsz valamit, akkor jelezz nekem jóóóóóóóóóóóóó , mert legurulnék oda
menj inkább motorozni
...már pénzért szexelnek a qutyák is ...biztos potenciális ügyfélnek nézett
Nagy a bizonytalanság mostanság nem tom mi van most a versenyekkel, tiszta zanzi az egész
izé,kurva kutya...
a telefonom még jó,meg a kocsi is megy még... habár egyik nap majdnem lenulláztam a kocsit is,amikor kiugrott elém 1 kurva kocsi,de megálltam időben
xlzx=mindentelrontó pál
Aradra lépsz ki júniusban?
nem,meghalt a vincsije...40ezer...pf,még jó hogy tudok 10ért...zene nélkül nem tudok élni,az megnyugtat...meg a kocsiba is olyan zene van amihez kell az ipod mert a rádiót nem viselem el.
az úgy szokott lenni, egyszerre jön minden baj
Kemény vagy és kinyírtad...sanax 25mg
igazából tegnap meghalt az ipodom is..nem indult el,aztán idegességemben még földhöz csapkodtam egy párszor...szóval összejönnek faszán a dolgok

bizti már titta zizi vagy.......
de ez 5 hónapja áll..ja nem,most csak 1 hónapja,mert ment 40 kmt...
őszintén? sehogy.pedig a pénzt már nagyjából összeszedtem a dugóra
Legalább nem kopik,és te sem ...az rmz állt a géjzáéknál vagy 1.5 hónapot szelep cserére várva
B@sszus................., hogyan fogunk így egy közöset gurulni.......................
tom, nem is teszem..................... mindig