? na szóval kapok 3000ft benzin pénzt,meg hetente egy ezrest. hétvégén 1-2 napot dolgozok napi 5-7ezerért. Bulizni nem járok,mert nem jönnék ki. Tankolás,mivel gázos a kocsi így 170ft/liter és 10lityós fogyasztá,nem olyan vészes. Suliba bkv-val járok,bliccelek. Motorozni meg nem motorozom fél éve....
Kiccsávó...amennyit Te egy hónap alatt elautózol, elmotorozol, elbulizol stb. az másnak egy "rendes" havi fizetése...kevéssé hiszem, hogy suli mellett annyit (és olyat) tudnál melózni, amivel ezt mind megkeresnéd...szal erről ennyit
most épp megkéne csináltatni a motoromat,de lyukas a zsebem..ja és az ipodom is tönkrement mondjuk megvettem bele az új vinyót,de nem indult el vele ja és akocsiba is tankolnom kell
Jó reggelt motorkások! Remélem akinek tudnia kell azt tudja amit kell és azt is hogy nagyon siessen és hogy nagyon várjuk! Bocs a rébuszokért, de ez egy meglepi lesz és akinek értenie kell az értse, mert különben szomorú leszek!
és persze 3 a magyar igaSSág, képek vannak még az elsőről? mert Slash-ét láttam a picasa-s oldalon, de úgy rémlik, mintha Lukító is beígért volna valami feltöltést múlt 7en vagy azelőtt.
szeretnék látni már magamról valami komoly akciófotót
- na jó ez is csak poén volt ám
jahh, meg persze megkérdezni, hogy várható-e valami nyár végére - mármint gondolom a 2-vel nem vártok addig, de így általánosságban, moto-ztok még akkor? mert most megjött a jóidő, mindenki be volt zsongva, de remélem nem apad a lelkesedés a szezon vége felé sem, mert akkor jutok csak legközelebb moto-közelbe valószínűleg, meg lehet beújítok valami komolyabb vasat is, és jó lenne elmenni valami összeröffenésre, főleg ilyenre, ami visontán volt!
Üdvözlettel:
MotomaX csapata.
06202506585"
Forrás: motomax hírlevél
Na ma megtettem mindent egy sm első kerékért holnap jön a hátsó kb kétt 7 múlva meg kiderül hogy lesz e
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ti mentek holnap szombaton kukucskára?
Ki megy még?
Mi mennénk ha jönnek mások is....
szeretnék látni már magamról valami komoly akciófotót
- na jó ez is csak poén volt ám
na jó, igazából nem tudom kommentálni a dolgokat, csak jelezni akartam, hogy élek