Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NAH mivanitt?
Szeva Dani!Segíts már nekem légszi.Te öreg róka vagy a ktm klubon.Kérdezz már rá légyszi.hogy van e ilyen sisakja valamelyik klubtagnak, vagy nem e tudnak valamelyik kereskedésben ilyet,mert le szeretném koppintani a festését, ehhez pedig az kellene .hogy több nézetből is látnám a sityót, mert a neten csak oldalnézeti képek vannak! KTM COMBAT HELMETS Előre is köszi!
azért kiprobálnék egy versenysupermoto-t...
Szia!

Jó volt a tavalyi Kecskeméti verseny, csak nagyon sok volt az esés, ha jól emlékszem.....
csáó Rooftop!
Hogy áll a GO-GO kettő?

Még mindig nincsenek papírok
Hamár szóba jött Kecskemét, íme néhány fotoó a tavalyi versenyről...
+1 a Central Europian Rallyról...
ebből a 3asból én is az YZ mellett tenném le a voksomat!
most vettelek fel msn re
Szia!

Sajna még nem, de már rajta vagyok az ügyön.
Szia!
Mit szeretnél tudni róla?
hello tudnál nekem mondani az sxv ről egykét infot?
Íme a felhozatal!Mi lehetne más mint KÁTÉJJEM! Odabasztunk a lovaknak rendesen! Vannak nagyon jó on-board videók majd felrakjuk őket.
Inkább a biztos jó idő végéig motorozás pici türelemmel, mint a talán 1 hét..
Én is félek attól hogy nehogy most fogjanak meg.
Azt hiszem azt az 1hetet ha nagyon nehéz is lesz ki kell bírnom anélkül hogy mennék vele.
Azért mi sem tétlenkedtünk a hétvégén!
Jó estét!
Ínnye Foxy, lassan már a blokk oldala is kopik!
1. motorommal 250es Bandittal 2 személlyel megfogtak rendőrök, mondván piroson mentem át. Pedig simán sárga volt. Jogsi be, hadd ne mondjam mennyiért szereztem vissza..
Jó lehetett!
Én meg nem tudom megállni hogy guruljak ma is kint voltam vele egy kicsikét.
Csak fosik a valagam hogy meg ne fogjanak,de nem bírom kivárni anélkül hogy rá ne üljek a vasra.
Az ám!

Hétvégi pályázás :
Szia!
Köszönöm szépen!
Jó lenne már ha végre a kezemben lenne a jogsi azt gurulhatnánk egy nagy kört.
Szió!

Titta ügyi vagy!
Ma voltam vizsgázni rutinból és sikerült,jövőhéten hétfőn városi azt ha minden igaz szerda körűl már tudok menni én is minden gond nélkül.
Az lemaradt hogy azért cserélem ilyen sűrűn mert gyári Yamaha Rinaldi tuning a gép és csak 8 deci oil kell bele
Konkrétan nincs a másik gyártmányokról infom csak úgy hallottam hogy a CRF váltója nem a legtökéletesebb, de úgyis megcáfol valaki. A régi YZ 400F -et 4 évig nyúztam 1 gyűrűt szettet és az 5. váltófogaskerék-párt cseréltem + kopó alkatrészeket, a mostanit pedig felújítva vettem csak az olajat cserélem Kb.: 3-5 óránként!