Szeva Dani!Segíts már nekem légszi.Te öreg róka vagy a ktm klubon.Kérdezz már rá légyszi.hogy van e ilyen sisakja valamelyik klubtagnak, vagy nem e tudnak valamelyik kereskedésben ilyet,mert le szeretném koppintani a festését, ehhez pedig az kellene .hogy több nézetből is látnám a sityót, mert a neten csak oldalnézeti képek vannak! KTM COMBAT HELMETS Előre is köszi!
1. motorommal 250es Bandittal 2 személlyel megfogtak rendőrök, mondván piroson mentem át. Pedig simán sárga volt. Jogsi be, hadd ne mondjam mennyiért szereztem vissza..
Jó lehetett!
Én meg nem tudom megállni hogy guruljak ma is kint voltam vele egy kicsikét.
Csak fosik a valagam hogy meg ne fogjanak,de nem bírom kivárni anélkül hogy rá ne üljek a vasra.
Konkrétan nincs a másik gyártmányokról infom csak úgy hallottam hogy a CRF váltója nem a legtökéletesebb, de úgyis megcáfol valaki. A régi YZ 400F -et 4 évig nyúztam 1 gyűrűt szettet és az 5. váltófogaskerék-párt cseréltem + kopó alkatrészeket, a mostanit pedig felújítva vettem csak az olajat cserélem Kb.: 3-5 óránként!
Jó volt a tavalyi Kecskeméti verseny, csak nagyon sok volt az esés, ha jól emlékszem.....
Hogy áll a GO-GO kettő?
Még mindig nincsenek papírok
+1 a Central Europian Rallyról...
Sajna még nem, de már rajta vagyok az ügyön.
Mit szeretnél tudni róla?
Azt hiszem azt az 1hetet ha nagyon nehéz is lesz ki kell bírnom anélkül hogy mennék vele.
Ínnye Foxy, lassan már a blokk oldala is kopik!
Én meg nem tudom megállni hogy guruljak ma is kint voltam vele egy kicsikét.
Csak fosik a valagam hogy meg ne fogjanak,de nem bírom kivárni anélkül hogy rá ne üljek a vasra.
Hétvégi pályázás :
Köszönöm szépen!
Jó lenne már ha végre a kezemben lenne a jogsi azt gurulhatnánk egy nagy kört.
Titta ügyi vagy!