Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én mocim erősnek számít?
az szép.
bár akkor is jöhettetek volna inkább kakucsra
nem sokat motoroztunk, azt bírta volna a csuklód...
mikor lesz MOTO A GO GO 2 ? (lehet hogy volt már róla szó, de nem követem rendszeresen a fórumot...)
2x olyan gyors pálya mint visonta
te kis ínyenc! egyem az az off-roados pofikádat!
Csak aszfalt ,gyors pályán kell,25-30 °C-os flaszteren elfogyott a medium, főlleg erős mocikra ajánlott
meg egy milla tuning a blokkba
ennyire meleg volt felétek, hogy hard gumma kellett volna?
...meg egy kis off road....
Szevasztok. Akik voltatok kakucson inj-actoron, azoknak gratulálok a látványos motorozáshoz, nagyon tetszett, meg a szép időkhöz. Párszor elmentetek nekem is külső íven, de azért élveztem!
hát komám, 1.5 hete borúltam egy nagyobbacskát. a bal csuklóm még mindig fáj. igaz ma elmentünk visontára, gondoltam jól jön egy kis rehab motorozás. 10 kör után hátsó defektet kaptam. gondoltam akkor leülök és nézem a többieket. először rajmi haverom perecelt pont előttem, aztán Slash- komám. mind2 megvan onboard videon. Bad Luck 13
Kellett volna 2 hard gumi meg egy macska jaj mentes fej
Rendben!
Vermes 41,70
Rooftop! Nem is értettem, hogy miért nem jöttél!?
nem tudod, hogy vermes milyen időt ment?
ok, én vasárnap megyek. (Szombaton erotika kiállítás Győrben )
még nemtom hogy Kakucs, vagy visonta, de majd időben jelzem...
bejutottál a döntöbe... vagyi ha maradtál volna... Vermes állt a dobogóra
00:43:00 az elég jó idő ott nem?
ejjj már visontán megmondtam, hogy nem szabad innod!
Nem lett volna rossz a dolog csak volt tegnap egy családi összeröffenet és sikerűlt kicsit tintáznom de,nem gondoltam volna ,hogy így igénybe vesz,meg a nap is sütött 1000rel és sajna csúszott a fejemben az ékszíjj.
Reggel próbáltam egy kis unicommal helyre állítani az elmémet de,ez fordítva sült el
1500 volt a beugró + minden 10 perc öccá pénz volt ,mentem 3x de nagyon meleg volt az idő és fogytak el a gumik meg az agyam sem tudott rendesen konycentrálni(3 algopirin sem segített) ....mentem egy 00:43:00 ídőt de,kevés volt ,.... a versenyt nem vártam meg mert 18:00kor kezdődött...ötre hazaértem és kialudtam magam...majd legközelebb.....amúgy nem lett volna rossz,sokan voltak, és jó kis buli van ott most este
Jövő héten sztem kedves ismerősöm szinte biztos, hogy kakucsozik/visontázik (én biztosan nem). Rábíznám a szerelést és akkor megtudnád nézni, ha tetszik akkor pedig ennyi
milyen volt ma kakucs? állandóan gyorsabb vagyok mint a net!
volt ma kakucs?
mármint a pályára hozjatnád, nem fehérvárra...
székesfehérvár
ma is voltam Kakucson
És Te hol lax?
Ha esetleg valamikor jönnétek pályázni, akkor elhozhatnád a ruhát.