Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy esetleg a Lepencei parkoló is lehetne a suli helyszine!
Jaja,több órát az tuti
Győr elején az a gokartpálya használható? Valaki valamit tud róla?
A lányokra úgyis több órát kell szentelni, mert lassabban tanulnak, mint a fiúk.............
Ha minden jól alakul, akkor egy hónapon belül már Pesten leszek, úgyhogy Kakucska közel lesz és talán hétköznap sincsenek annyian. Nekem az is jó, ha csak én leszek az osztályban!
Lemaradt egy 1es az ár elejéről, vagy lopott
már hívom is
Helló!
A rábaring míndig üres!De ez csak nekem lenne jó
Nekem ez gyanúsan olcsó.
Igen, általában a pályák nagy része hétvégén mindig foglalt ,ezért nagyobb esélye lenne a hétköznapi megrendezésnek!Vagy esetleg Sanya mester kibérli a visontai pályát egy hétvégére és megtanít minket supermotózni!
Keress üres pályát ,ÁMEN
Miért van?
Sanya!Mikor mondod rá az áment a sm iskolára? Lennénk 1 páran tanítványok!
Azazazazaz a baj,hogy 7végére nem tudok olyan pályát ahol nincsenek kb 50en, 7köznap meg sokan nem tudnak jönni valahogy össze köllene hozni,mondjuk 7köznap kakucs talántán
Érdekes ez a gép kb.: 8 kilóval ás alatt és semmi elérhetőség! Tutira csak szivatás!
sm suliba én is akarok menni
crossgumival lehet?
Lacikám de,ennyi ésszel mint ami most van
jaaaaaaaaa.......... a suliról jut eszembe

SM suli? Ígérem, nagyon szorgalmas diák leszek, csak kezdjük el, mert nagyon sokmindent kell még tanulnom.
ezzel már én is így vagyok, pedig még csak 6 éve dolgozom
Ínnye Sanya mester!
Azért gyerekkorodban te sem így gondoltad? De ha annyira vissza akarsz ülni a padba,akkor tedd azt és akkor elmagyarázom neked töviről-hegyire a supermotózás lényegét!
Elkapott ez a meló 100ezerrel vírus ...majd bele halok úgy fáj ...régen úgy vártam ,hogy melózhassak már de,most vissza ülnék a sulipadba ...semmi felelőség,semmi gond
Már nem tudok képet feltölteni a rendszer megfullad!
Nálunk is van meló 1000-el!Szombaton voltunk Slash-el pályázni de ilyen szar még sosem volt!
A 648. oldalon leírtam pár sorban mi is volt.A multkor a barátnéd írta,hogy jól sikerült a pancsis mocizásod.Jobb hangulatod volt mint visontán?Mellesleg lc4 telóállításról szeretnék veled beszélni.persze csak ha hajlandó vagy elárulni a nagy titkot. .......Ugyan ki is ez a rider?
Szia!

Mizu?
faják a fotók nagyon ....ha már élőben nem látom magamat legalább fotókon had em meg
Jók a képek, köszi.