Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a Fehér Géza csinálta a telókat 30e volt az első hátsó egyben.
felvettelek
Igen, van: black.moto@hotmail.com, de nagyon keveset használom. Mikor az üzletben vagyok kevés ismerős ér rá dumcsizni, otthon nem netezek, a hétvége meg mindig motorozással telik. Ettől függetlenül felveszlek msn-re
ha csak az olajat kellene kicserélni..................... de lassan olyan lesz a doki, mint egy hajó

tegnap az esést követően szükségem volt egy kis szakmai segítségre és ott mondták, hogy valószínüleg ezért is estem el

lehet, hogy hamarabb lekell cserélnem a dokit, mint gondoltam..................
Igen, sajna ezért írtam ,hogy erre most nem igazán van pénzem..........
van neked esetleg msn?
na akkor nekem is nagy önfegyelem kellet volna, ha 2 napja lábtartót gyártok.
Szevasztok.Elsö teloban kell szimeringet cserélnem,az olajat már kiöntöttem a szárakbol,egy kis benyával kiszabad öblögetni a szárakat?vagy felesleges?
Szió! Válaszoltunk az ímélre.Örülök, hogy ez a véleményed róla és jó lenne végre személyesen is találkozni. Egyébként meglepő, hogy nyugodt volt, mert abszolut nem jellemző rá . Főleg miután az én lábtartómat gyártotta már második napja este 9-ig.
Hát az a gáz, hogy nem lenne elég csak a telóolajat lecserélni. Sajna át kellene szelepelni, meg rugócsere és sajnos a hátsó telóhoz is hozzá kellene nyúlni emiatt , és ez fájdalmas lenne. Hozzáteszem a Zolit kérdeztem meg erről és fogalma sincs, hogy ezt ki vállalná be.
Szia Beb! Az urad hihetetlen rende, hogy szombat este 20.15kor is még képes volt meglepő nyugodtsággal telefonon keresztűl segíteni. Végülis úgy néz ki hogy a gumi profiljával, illetve összetételével lesz a gond.
Szió!

Sajna nem, de hát most ez jött. Talán egy picit sokat akartam bevállalni. Megkellene csináltatni a teleszkópokat, mert azok semmit sem érnek, csak azt sem tudom hogyan kezdjek neki, kihez vigyem, meg anyagilag sem állok sehogyan. Annyi mindent megkellene csinálni a dokin.............
Na szió! Még jó, hogy balesetmentes hétvégét kívántam mindenkinek . Én minden motorozás alkalmával elesek, de az a szerencse, hogy csak kicsiket, de ahogy olvasom ez most neked nem a kicsi kategóriába tartozik.
Nekem teljesen mindegy ki veszi meg a villahidat, csak ne vesszetek össze rajta . Ha személyesen szeretnétek megnézni, akkor a gárdonyi motoros boltban megtehetitek egészen szerda délután 6-ig vagy az utána levő hét bármelyik napján. Ha viszont ez nem kivitelezhető, akkor ha minden igaz mi is ellátogatunk valamelyik pályára motorozni és akkor kivisszük magunkkal.
A jövő héten még beszéljünk róla,akkor kapok fizut és nem tom mire fog jutni és mire nem , Erzberg elég húzós lesz anyagilag.

A tegnapi esés után, úgy gondolom ideje lesz beszereznem egy nyakmerevítőt, mert ma már rendesen érzem a hiányát.
Sziasztok!
egyértelműen EVS!ha szükséged van rá akkor jövő héten tudok postázni!.
az mondjuk nemlenne szar
eha mundjuk el tudnám sozni a fzr-t egy kawára és abbol összeraknám az enyimet és visszatolnám a baronba mer az most hitellel van nálam bár sztem el fogom adni annyiér amennyi még hátravan aszt kezitcsokolom
Jah...hát az FZR-rel sajnos nem sokmindent tudnék kezdeni...sejtésem szerint elég szarul megy terepen
De ha elmegy a géped, a különbözetre a hitel sztem gond nélkül elintézhető (én is úgy vettem anno)!
nem rossz

csak én más cserélnék érte :
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
meg legjobb az lenne ha hitellel tudnám letudni a hátralevő részét
Szerintetek melyik nyakmerevítő jobb? Alpinesters vagy Evs? A második jobbnak tűnik.
újra feltöltöttem

nézzétek meg
huligánus úúúúr!
csao minden zupamotosnak ha esetleg valakit érdekel eladók
Ha esetleg valakit érdekel......... eladó:

Acerbis enduro kabát: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind cross mez: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind cross nadrág: Kék/Fekete/Sárga, 32-es méret.
Spy Targa szemcsi: Szürke/Fekete.
Lazer cross buksi: Kék/Fekete/Fehér, XS(53-54) méret.

Érd: foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936