Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉN IS HALOTTAM DE MÉGSE VOLT JÓ.
NE VEGYÉ HIDD EL.
Vegyél egy fasza DRZ-t!
Hát nemigazán tudtam belefolyni ott a dolgokba ugyhogy ha valaki véletlenül szóba ált velem arra emlékszem és odafigyeltem

Hogyhogy mim van ?

nem vagyok csáje, csak figyeltem , tanultam oksodtam a hétvége alatt.
Ja,a kerekek zelső kawa zx6,hátsó zxr400,ha minden igaz.Meg több mint egy kiló alu,de az ideiglenes
Na cakát,mer reggel meló vagy mi...
Cikkiiii
A féktárcsa csavarok tényleg ideiglenesek,még mindíg,a távtartók is,de még mindíg
Remélem a következőn már nem találsz ilyeneket!Örültem hogy hiba nélkül(kisebb beállítási gondokkal) végig bírta a napot.
Amúgy te nem csaj vagy?Azok jegyeznek meg így minden szót, bakker
Na valld csak be,neked mid van?
amikor végignézegettem a motorod meg feltettem pár hülye kérdést akkor mondtad hogy:
Csavarok levágva: Ideiglenes.
Távtartók: Ideiglenes(valami nemértrá az esztergályos vagy mi)
Meg még egy pár dologra mondtad a hátsókeréknél hogy ideiglenes aztán nugy memaradt bennem mert vagy 5 dologra mondat. Amugy felfigyeltem ma egy ujságban hogy a kerekeid egy cbr 1000 rr -ből valóak, jólgondolom?

Ezt már a múltkor sem tudtam mire írtad...
Csavarok netán
de legalább nem ideiglenes
Amúgy nekem tetszik.A legszebb,amit eddig láttam egy Vertemati volt,csak az előző munkahelyemen maradt a kép
Ja,ja,meg más motorokkal is.Pl két kereke van
hallottam ojat hogíy sok alkatrész egyezik a husabergekkel igaz ez?
HALI.
Nekem volt VOR-om.
Vélemény.Tuti nem veszek többet.
Ha alkatrész kell hozzá mire megjön lemegy a szezon.
Versenyezni szeretnél?
Üdv.BoB.
Nincs ilyenre szükség... Zozi rendes de húú majdnem szétvert az ideg most már nagyjából lenyugiztam.. demég nem tudom hogy mekkora baj van...kinyomta az olajat valahol,de maradt még a blokkban is
Megvan má,hogy délelőtt
Miafasz?
A frissen összerakott blokk
Reklamáció,szerlési hiba,htk,meg minden.Gariba,sürge-sürge.Különben disznók elé vele
Sziasztok!
Lehet hogy csak öt fordulós lessz egy MAGYAR supermoto bajnokság? Vagy még annyise? És ki tudja miért marad el? Talán a kevés induló miatt. Pedig ....... monta már párszor akkor is rendez versenyt ha csak hat induló lesz csak. Hajrá GOGO
összeakadt a ktm
rnap megyünk a bükkbe szerpentinezni, ha gondolod csatlakozhatsz!
láttam ma mocival voltál melózni, elzúztam az üzlet előtt ma:) megjött az uj gumi felis raktuk meg felis avattam , mostértem haza negyedórája kb és fél5felé mentem el:)majd gurulhatnánk eggyet eccercsak
kérlek írj mailt, hogy mik a kifogásaid. lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
Melyikben? Több cikk is volt...
Hátra szeretnék tenni a vasra nagyobb lánckereket!Esetleg tudsz valami jó beszerzési forrást?Előreláthatólag mikor jössz gokartlandba?
Jó éjt, és hétvégére jó mototrozást mindenkinek!
Mert nagy fság van a cikkben! ( Visonta)
helló!

így vágod a németet ? Én májusban megyek nyelvvizsgázni?
Szeva Sanya mester!