Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek meglesem az f1et.aztán jó szokásom szerint alszok alatta egy jót.
a jövő hét még "pihenéssel" és az üzlettel való foglalkozással telik majd. utánna belekezdek az újabb szervezésbe. mindenkit idejében értesíteni fogok.
na sziasztok...a vezérműláncom szakadt el nemtudni még hogy valami megmenkült e...
Értem én a viccet nem vettem magamra, nem szeretnék én sem ma komoly munkát végezni.
Ha tudok konkrét időpontot és pályát ahol lesz motoros rendezvény (lehet hogy tudnánk mi is menni) megszervezed a Juniusi MOTO A GO GO-t?
Hi!

Ha valakit érdekel tudok egy eladó 0 km-es B-king-et 2,8 milláért! Hitelre is vihető akár nulla kezdővel!
(Márkakereskedőtől)
én magamra értettem, hogy semmit teszek! ne érts félre! eddig elég jól megy. bár ma még csak az első telót hangolgattam.
amugy a napokban megszületett a fejemben egy MOTO A GO-GO póló terv. utánna járok, hogy kis és hogyan tudja kivitelezni. aztán csináltatok magamnak egy mintát.
Azért ne úgy, kikérem magamnak hogy semittevés, kérem én ma is melózom!
jó látni, hogy megy a gyakorlás. én tegnap gurulgattam egy kicsit. meg ma is de szerintem ma pihenőnapot tartok. éljen az édes "semmit" tevés!
Na azért nem!

A tegnapi gurulás képei, csak hogy ne felejtsétek el miről is szól ez a forum:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
gyári tuning kit-el meg is van olyan 42 paci. csk az a baj, hogy hondáéknál pónilovakban mérnek.
őőőő mi is ennek a topicnak a neve? városi szaladgálós motor? NEM!
Yamaha MT-03,vagy még ki tudja!
Majd a jövő eldönti még,idáig MT-vel.
nem volt jó töröltem.... totál el volt csúszva a kép/hang nemsokára átkódolom

már meglestem az előbb
Szió!

Mizu? Mivel jönnél?
Remélhetőleg én is tudom menni 3hét múlva már,megnézném a pályát!
Szép reggelt Motosok!

Nemsokára irány Kukucska
Kb.: a 2 kerékért szoktak kérni 50e ft-ot gumival de külön a gumikért is elkérnek 8-15e ft/db használtan ha tényleg új a slick az jóval többet ér! Viszonyítás képpen 4 dugós brembo féknyereg 20e ft fém fékcső 10e ft. Szoval szerintem mondj 75e ft-ot és majd alkudoztok.
na még egyet a múlt hétről
köszke a Tiéd is szépen egyben van!
(márminta gépednek tapsíí