a jövő hét még "pihenéssel" és az üzlettel való foglalkozással telik majd. utánna belekezdek az újabb szervezésbe. mindenkit idejében értesíteni fogok.
Értem én a viccet nem vettem magamra, nem szeretnék én sem ma komoly munkát végezni.
Ha tudok konkrét időpontot és pályát ahol lesz motoros rendezvény (lehet hogy tudnánk mi is menni) megszervezed a Juniusi MOTO A GO GO-t?
amugy a napokban megszületett a fejemben egy MOTO A GO-GO póló terv. utánna járok, hogy kis és hogyan tudja kivitelezni. aztán csináltatok magamnak egy mintát.
Kb.: a 2 kerékért szoktak kérni 50e ft-ot gumival de külön a gumikért is elkérnek 8-15e ft/db használtan ha tényleg új a slick az jóval többet ér! Viszonyítás képpen 4 dugós brembo féknyereg 20e ft fém fékcső 10e ft. Szoval szerintem mondj 75e ft-ot és majd alkudoztok.
Ha tudok konkrét időpontot és pályát ahol lesz motoros rendezvény (lehet hogy tudnánk mi is menni) megszervezed a Juniusi MOTO A GO GO-t?
Ha valakit érdekel tudok egy eladó 0 km-es B-king-et 2,8 milláért! Hitelre is vihető akár nulla kezdővel!
(Márkakereskedőtől)
A tegnapi gurulás képei, csak hogy ne felejtsétek el miről is szól ez a forum:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Majd a jövő eldönti még,idáig MT-vel.
már meglestem az előbb
Mizu? Mivel jönnél?
Nemsokára irány Kukucska