Szevasztok! Egyik haveromnak van egy Yamaha xt 125x típusú motorja és meg szeretném venni, de csak 50-esre van jogsim! El tudom használni 50-esként? Kérlek írjatok!
Nekem is jó esetben szerda körül áll össze a gép Elkúrtam.
Valszeg az első teszt egyben tartós teszt is lesz
Hol kell olyan ánternát venni Én is csatlakoznék az időszolgáltatóhoz,de nekünk csak szobai ruhaszárítónk van Vagy az is jó,csak az direkt a szögletes erkélyekhez lett tervezve?
jahh, és sanya mester, te vagy az, aki tud szerválni slicket jó áron? ha igen, r16os is lenne? mert az első kerekem 16os, és a hátsót mindenképp le akarom majd cserélni, de akkor már az elsőt is illene.
Ha csak vizsgára kell akkor akaszd csak rá úgy sem elenörzik, nem emlékszem pontosan hogyan tettem fel de talán a küllőre fogattam fel a mágnest és a telóvédőre a vevőt csak közel legyenek egymáshoz.
jahh, és ha valaki más esetleg tudna megoldást a problémámra, plz írjon. (a problémám: le kellene műszakiztatnom a vasat jövő héten, de nem menne át a vizsgán a jelenlegi állapotában, ezért valami olyan vizsgáztató kellene, aki "hajlandó egy kis rugalmasságra" egy kicsit drágábban - gondolom értitek) na jó8 mindenkinek, és izzítsátok a ruhaszárítókat, hogy hétvégére jóidő legyen!
remélem olvasod. :) szóval a műszaki téma miatt írok, xlzx már nem tud segíteni sajna, úgyhogy ha te tudnál, légyszi adj valami közelebbi elérhetőséget, mert ha nem tudom otthon elintézni, akkor jövő héten elvinném vácra a vasat, ha megoldható. ha ráérsz, légyszi írj egy mailt a zoltan_r_(kukac)freemail.hu-ra, ha nem vagyok tolakodó, esetleg a tel-számod is beleírhatnád, és akkor könnyebben egyeztetünk. köszi előre is! üdv
Elbasztam!
Én egyedül!
Nem vettem figyelembe hogy nem egyforma a villa két oldala a lánc miatt.
Most vagy nem középre kerül a kerekem(elég gáz lenne,4mm),vagy kezdhetem az esztergáltatást,aluhegesztést ujraesztergáltatást előlről
Kivan magammal a ...
9.nap
Valszeg az első teszt egyben tartós teszt is lesz
Hol kell olyan ánternát venni Én is csatlakoznék az időszolgáltatóhoz,de nekünk csak szobai ruhaszárítónk van Vagy az is jó,csak az direkt a szögletes erkélyekhez lett tervezve?
jahh, és sanya mester, te vagy az, aki tud szerválni slicket jó áron? ha igen, r16os is lenne? mert az első kerekem 16os, és a hátsót mindenképp le akarom majd cserélni, de akkor már az elsőt is illene.
rofftop kollégának a munkájáért!
én nem sokat tudok felajállani a 19-ei estére, csak nagyapám jóféle háziszilvájából 1-2 üveggel, remélem nem vetitek meg a pálinkát
remélem olvasod. :) szóval a műszaki téma miatt írok, xlzx már nem tud segíteni sajna, úgyhogy ha te tudnál, légyszi adj valami közelebbi elérhetőséget, mert ha nem tudom otthon elintézni, akkor jövő héten elvinném vácra a vasat, ha megoldható. ha ráérsz, légyszi írj egy mailt a zoltan_r_(kukac)freemail.hu-ra, ha nem vagyok tolakodó, esetleg a tel-számod is beleírhatnád, és akkor könnyebben egyeztetünk. köszi előre is! üdv
Dunántúlon ilyen szerelők vannak?
Menten odaköltözök és leszokok a bütykölésről öcsém
Majd nyáron Tiszacsegén.Úgy tom már csak ott létezik az ilyen háztömbkörüli
Én egyedül!
Nem vettem figyelembe hogy nem egyforma a villa két oldala a lánc miatt.
Most vagy nem középre kerül a kerekem(elég gáz lenne,4mm),vagy kezdhetem az esztergáltatást,aluhegesztést ujraesztergáltatást előlről
Kivan magammal a ...