Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még van szűk 2 hete hogy elkészüljön. remélem sikerülni fog neki. amugy most milyen gépet bütyköl?
De azért told le a képed idén te is legalább egyszer a Pannóniaringre! Aztán megyek megnézem hogy kínálod a gépnek!
Ez így van!
De idén fogok arra járni tutira!
Sehogy, sajna a kerekekkel szív elég rendesen és utána jön még a fék.
nehogy úgy érezd,hoyg én ennek nem örülök, de az az ember sem vagyok aki tukmálja a cuccokat! bár ha meglátod őket, akkor azt fogod sajnálni, hogy nincsen álad több pénz!
OKAY!
Okkés köszi! De ha ott járok akkor nehogy már ne haggyak ott legalább két oakley gatyára valóóót!
mi Egerbe megyünk majd júniusban osztálykirándulásra 3 napra.Majd benézek hozzád a boltba ha tudok.
az üzlet honlapjára a héten szeretném feltölteni a cuccokat
nagy meló de remélem meg leszünk vele! nézelődhetsz, de személyesen is nagy szeretettel várlak, ha másra nem is akkor egy baráti beszélgetésre! (www.hasznosholmik.eu)
hát nekem nem úgy tűnt mintha nem házi gyártmány lenne de mindenképpen plussz pénz meg szerintem kéne vami engedélyeztetés is szóval marad a jó öreg plétábla
Kösszi! Aztán előfordul hogy ha egerben járok akkor benézek hozzátok!
Vagy bizniszelünk itt!
feketében... (gyorsabb vagyok mint a gép és a net együtt!)
etében nagyot mutat a gépezet!nekem egy lopakodó bombázóra emlékeztet.
modellenként változik. van 8900ért is és 15900ért is. majd készítek neked képeket holnap
Helló foxy6!
Mikor mutatod meg a DRZ-t?
Jogsi hogy halad?
egyéni azonosító hamisítása, 3év börtönnel büntethető.ezt is elmondták nekem. de még az is lehet, hogy csak k*rva lusta volt a k*rva az okmányirodában. ezért nem halad ez az ország!
Szia nekem sima Sm-van ha van valami kérdésed a moccal kapcsolatban.
Mennyi pöngőért szóród őket?
de tegnap enduró versenyen egy csomó motoron olyan volt
ha jól tudom motorra nem engedélyezett! (jól tudom, mert megkérdeztem!)
aham! és mi van ha én ilyen pici matrica rendszámot szeretnék azt utána kell még rendezni
most érkezett a tavasz/nyár kollekció. nagy önuralom kell, hogy ne vegyek le magamnak 1-1 darabot mindenből.
IGEN!
annyi mint égen a csillag!
igen oda, és akkor adják isa rendszámot?