Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ös rendszámos supermoto eladó!
ha 320as lenne azt mondanám rendben figy... okosba megoldjuk a gumit,jóáron,neked kell gumi,nekem kell pénz, kialakítunk egy szimpi árat.na?
Csáó! 125ös rendszámos supermotot keresek én is! Árba 250 körül lenne a legjobb. Ha tudtok ilyet lécci írjatok! Kössz!
Igen, azt apummal is néztük.
1M+ ért?Annyiért tudsz venni Yamaha DT125sm(és marad is böven...)kezdésnek tökéletes,vagy Aprilia RX-et...
Vagy új ban mit tudtok ajánlani?Milyen márkájút?
Hát 1.000.000 alatt vagy kicsivel fölötte, és ne legyen túlságosan öreg, szóval 2003 tól kb..
Mennyi pénzért? És mikorit?
Hello!
Nem rég sokat írgáltam az egyik Enduro - cross fórumba, és azzal együtt a supermoto is megtetszett! Érdeklődök - érdelődök a motorok iránt, mi hogy megy, de eddig semmi.. Nem sokára rakhatom az A/1 - s jogosítványt, és nem nagyon tudom mit lenne érdemes venni.Nem tudtok valami yo 125 s supermotot?
Az nem azt jelentené hogy 2002 12heti
Elektronikában ilyesmit jelentene
láttad a gummáimat tegnap?
vagy megszalad a reszelő és 1000es lesz a 650es
....mert biztos sokat kell reszelniük,csak nehogy egy sinyóblokkot kapjak vissza
sanya valami dátumot nem közöltek veled mattyingerék
Teljesítmény 45 kW / 6500 rpm
Nyomaték 68 Nm / 5000 rpm
motorsport zsembery honlapja szerint. aztán hogy mennyi az annyi, az kit érdekel. az a lényeg, hogy megy!
LaciCRM én is csak délután 2 fogok a pályára érkezni szombaton, ugyanis az üzletem 1ig nyitva kell hogy legyen. Biztosan lesznek emberek akik hamarabb mennek, de a "hivatalos" kezdést próbáljuk szombat délutánra tenni.
Nem, a tuskó rögzitö csavarokat kell kifúrni,és azokat drótoni
Misihez Hooli ért, én nem vágom
Igen biztos ...na már itt is nyomod ezt a ennyi-annyi lovas gyerekjátékot ....
szia nemtudod hányorakkor lessz a verseny? mi most költöztünk monorra és még nemtudok semmit. van belépő?
Nm-ben még a Berget is túlszárnyalná?
Az eléggé meglepő adat lenne.
A féktárcsa ára 8ezer,a gumicsere xlzx kollégának szólt.Bocsi,ezt nem írtam oda.
Mennyit akarnál a tárcsáért,vagy milyen gumit akarnál érte?
Az nelem sajna nem fog menni.Max szombat du-tól
De még tárgyalunk.
Majd megdumáljuk most meek aludni pá!