Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem értek hozzá de akkor is, szerintem Medium!
Ez jó, szaporodnak a lehetőségek.
Szerintem MEDIUM! Szerintem!
Szerintem ez valamivel puhább mint a beton , és keményebb mint a tejszinhab.
Az én szakmai tudásom enyire terjed ki. Eközé a két tényező közé tudnám besorolni a keménységét.
Szeva Hooligánus!
Segíts már légyszives nekem megfejteni,hogy ez a Michelin Slick milyen keménységű lehet?Egy cimbitől vettem még tavaly.Ez látható rajta S0212. Ezen kivül sok kis apró szám de gyártási évet sem találok.
Szeva mester! Láttalak ma titeket gurulni hazajövetből! Misu, Te, Zsolti, a gixeres az a Ficó volt?
Ehh én hűtőig szoktam dönteni a siratófal oldalán
Az első fékhez szeretnél betétet? Mert az ránézésre Braking gyártmány keress így rá, ha nem akkor marad az Ebay.
mert a kézvédő feltámasztott amikor én már nem a motardon voltam
olyat dobtam,hogy az olimpián megkaptam volna a 9.8 -at
HÁT nemtudom mivan veletek de szégyelhetitek magatokat... én ugy egykerekezek mint gerre és közben annál kiseb a májercsikom mint hooligáné
Jól van De a felnid mé nem karcos he? ?
de igen papa ráadásul kÚrvára másnapos voltam.
neked meg nem kéne még feljebb emelni a motorka elejét mikor kerekezel? ( vadállat vagy )
Hát énis azért nem szeretek bukó nélkül motorozi mert anyira dűtöm a motort hogy afű csiklandozza a fülem
Hát öcsém ezzel a majrécsikkal nem szégyelled magad? ? ? ?
oki
hát igy nemtom majd leviszem magammal oszt meglátod je?
betétről nincs képem,a nyereg másik fele így néz ki :http://sportmotor.hu/motoros_k...
felül pedig moto x van,de asszem az brembo: http://sportmotor.hu/motoros_k...

HÁT IJEN NEM VAN
Ezz nagyon tuti !
még amatőrnek is kevés vagyok,,,,,,,,,sima hobbista műkedvelő vagyok
az a fék egy négydugós Brembó? mert akkor nekem van itthon gyári ,de használt betét .........
fényképet dobj be xlzx
de Te mester vagy baszki
ezt lehet túlfordulásnak nevezni,mert ugyebár ez bőven a gumipereme alatt van?
JÁJJ nálunk szakdt egész nap az esőőőőő
most tényleg oda kell érni reggel7re?
hello-hello
Mizu ma isten jo idö volt délután kicsit motoroztam de az elsö telom igen puha van a telo felül két csavar azon hogy tudok állitani?
jo volt kicsit kerekezni de még sok sok gyakorlás kell.
ku..... elsö telót hogy tudom felkeményiteni