Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nagyon vadálatul nézne ki! De a legdurvább az ez lenne , de ennek 820 euro darabja
biztosan össze lehet fűzni, de valami nagyobb mágust kérdezz a dologról,mert én ebben nem vagyok benne. viszont ez a kékre eloxált felni nagyon odabasz!
jah és ha 17" ráf lesz akkor mit kell kicserélni hogy az óra a valódit mutassa?
előbb legyen meg a műszaki utánna rátérek 100% osan a témára! 36 kűllős a mostani excel ráf ha veszek a shox ban 17" rexfelgent meg hozzá küllőt akkor össze lehet fűzni? És hátra milyen széleset ajánlotok?
mi a helyzet a husi-val? Sm szett ugrik-e már bele?
Heló!
Neked nem Pringen kéne lenned
okay! én most kicsit lépek a gép elől.
jolvan én holnap megkérdezem azért nagyjából mik a lehetőségek.
neeee 8 aszerencseszámom
igen én is valami ilyesmire gondoltam
a rendezvény neve:
MOTO A GO-GO! szóval ez mehet rá. grafikában még nem gondolkoztam! még a méret is kérdéses?!
te 9 est kapsz Gyuri
annyi kellene hogy a buli neve meg egy laza grafika a többit meg alkoholic tollal odairjuk.
ez igy egyszerüb és gyorsabb lenne
én 8ast kérek szépen akkor
az említett rendszer!
kellene valami. én is gondolkoztam rajta. úgy gondolom, hogy rajtszám szerűség, amin van üres hely is, ahova fel tudjuk írni az itteni nickünket. így sokkal könnyebb lenne az ismerkedés!
mér kő mindent elárulni ?
megérdeklődjem a matricát?
tudom ám hogy thai k*rvák seggéről szippantottad a kokót éppen! meg tudom érteni, hogy nem vetted fel!
komolyan mondom, hogy ki vagyok tőletek!méghogy gond? gyertek ezren, ha kell érezzük jól magunkat füstöljük el a bolygó benzinkészletét! VIVA LA SUPERMOTARD!
csao roof láttam hivtál este de nem tudtam felvenni sorry.
az van hogy velem is jönnek lehet még ketten nem gond?
nagy gáz ha végig sem olvasom? én az ilyenre szoktam azt mondani, hogy HABLATY!
Ez egy üzenet a következő oldalról: 'Motomax'

Üzenet:
BESZÁMOLÓ

A SUPERMOTO SZAKÁG 2007 ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL
(Copy: MAMS.hu)

Általános

A supermoto a motoros sportágak legfiatalabb ága, hazánkban mindössze hat éve működik. Újdonságának és sajátosságának tudható be, hogy rövid idő alatt igen népszerűvé vált. Rövid tevékenysége alatt már több város belterületén, majd minden használható repülőtéren és állandó versenypályán is megfordult.

Versenyzők

A szakág versenyzői állományát a kezdeti időszakban más szakágakban gyakorlatot szerzett sportolók alkották, de az utóbbi években a szakág vezetés aktív munkájának köszönhetően sok olyan versenyzőnk van, kik köztünk ismerkedtek meg a motorsporttal és váltak versenyzővé.
A szakág vezetése mindig keresi az új lehetőségeket, ennek bizonyítékaként alapozta meg a quadsport szervezett kereteit és rendezett izgalmas versenyeket a SuperQuad osztályban.
2007-ben új sportágat hozott a MAMS családjába az STQ sportággal. A ShortTrackQuad 28 versenyzője az autocross versenyek fénypontja lett, a közönség nagy része az ő küzdelmeikért jött a versenyekre.
2007-ben a szakág 87 versenyzői éves licencet váltott, de minden versenyen akadtak kezdő sportolók, akik napi licenccel próbálkoztak az utánpótlás osztályokban.

Versenyek

A szakág 2007-ben 8 SM-SQ és 10 STQ bajnoki versenyt rendezett. A versenyek az elvárható legmagasabb színvonalon, biztonságos körülmények között zajlottak. A rendezők szem előtt tartják a sportág veszélyeit és nagy hangsúlyt helyeznek a versenyzők és nézők biztonságára.
Az Országos Bajnokság versenyei mellett rendeztünk egy Európa Kupát és két Alpok Adria futamot, de az aradi verseny létrehozásában is aktívan részt vettünk. Sikeres munkánknak tudható be, hogy a szomszédos országokban (SLO, SK, RO, CRO) is elindult a supermoto, versenyzőink látványos motorozása kedvet csinált motorosnak, rendezőnek egyaránt.
Az elmúlt év különleges eseménye volt a Gyulán rendezett éjszakai verseny, mellyel különleges körülmények között, salakpályán ismertettük meg a délalföldi nézőket a sportággal.

Eredmények

Már megszokhattuk kellemes szokás hogy a magyar supermotosok ahol elindulnak, odateszik magukat és hozzák az eredményt. Ifj. Kökényesi György történelmet írt a Szövetség életében, két Európa Bajnoki címe mellé tavaly megnyerte az Európa Kupát Open kategóriában, mellé dupla Országos Bajnoki győzelmét Alpok Adria bajnok, és Balkán Bajnok címekkel is tetézte. Egy évben négy nemzetközi bajnokságot még nem nyert magyar versenyző. Sikerét a Serresben (GR) megtartott UEM díjkiosztó ünnepségen különdíjjal jutalmazták. Többszörös EB győzelméért a Monacoban rendezett FIM-UEM gálán a világbajnokokkal együtt tüntették ki.
Az Alpok-Adria bajnokságon Tóth Ádám révén lett egy ezüstérmünk, a SuperQuadok EK és Alpok-Adria viadalán az első három helyezést magyar versenyzők kapták. Bedő Tamás Európa Kupa győzelme mellé meghatározó fölénnyel nyerte a SuperQuad Cseh Bajnokságot.
SQ legjobbjaink részt vettek a nyugati országokban rendezett SQ Challengen, ahol meglepően jó helyezéseket értek el.

Utánpótlás

Tavalyi évben négy osztályban írtunk ki utánpótlás bajnokságot. Sportágunk egész Európában inkább a felnőtt korosztály versenye, nálunk is nehezen megy a gyerekek csábítása. Ügyes serdülőink 2008-ban a 125-250-es osztályba léptek, ebben várunk fejlődést, de optimistán életben hagytuk a 85 cc osztályt is, lehetőséget adva az érkező gyerekek versenyzésére.
Új kategóriával színesedik a Supermoto. Hivatalos keretek közé emeljük az eddig kedvtelés szinten művelt pitbike versenyeket, a szépszámú résztvevő bajnoki versenyeken mérheti össze tudását, és teheti még népszerűbbé a törpe motorozást .
Nagy lépést tettünk a feketén rendezett motocross quad versenyek legalizálása érdekében. Magunkhoz hívtuk őket, szabályokat alkottunk részükre, és közel 60 amatőr versenyzőt vizsgáztattunk le, kiknek jelentős része gyerek és ifjúsági korú sportoló. Törekvésünk eredményeképpen így több mint félszázzal több versenyzői licencre és nyolccal több versenyre számíthatunk az elkövetkezendő szezonban.

Marketing

A Supermoto Országos Bajnokság és a Short Track Országos Bajnokság összes fordulóját adta a Televízió a Sport TV, az ATV és az MTV magazin műsoraiban. Ennek a nem kis pénzt követelő marketing munkának köszönhető, hogy versenyzőink könnyebben találnak támogatót és a TV nézők otthonról is élvezhetik az izgalmas motoros csatákat.
Lukácsy Fanni a SM Bizottság helyettes vezetője minden eseményről élvezetes beszámolót küld 36 írott és internetes újság szerkesztőjének, kik rendszeresen adnak hírt versenyeinkről.

2008 évi tervek

Jövő évben a SuperMotoban 6, a Short Track Quadban 10, az MX Quadban 8 bajnoki fordulót tervezünk. A SuperPitBike bajnokság a supermotoval közös rendezvényen zajlik. Kiírjuk a ShortTrack Oval Bajnokságot Supermotok és Quadok részére, mellyel új arculatot kapnak a salak versenyek, mivel ezeket a fordulókat a salak bajnoksággal együtt rendezzük. Remélhetőleg mindkét sportág rendezői és nézői gazdagodnak ezekkel a kombinált rendezvényekkel.
Sportbíróinknak és aktivistáinknak rendszeresen szervezünk oktatásokat, képzésükkel zökkenőmentessé válik a rendezvények szakszerű lebonyolítása és biztonsága.

2008. 02. 17. Kökényesi György
Szakágvezető

(Copy: MAMS.hu)
küldöm már küldöm már
hát időmérés még nem nagyon volt. de testnevelő tanári mivoltommal, és 13 év bmxezéssel a hátam mögött, azért csak csak elfáradok!NÉHA!
gmail nem jó?
Vazze, nem lehet a tetves freemaillal üzenni , de a cimem simán csak zrider kukac freemail .hu! Té-onlájn gratulálok ! Lehet később összejön , de ha nem ,akkor zselenczaliz kukac vipmail ponthu, ez meg a spannőmé, oda is mehetne!