peeersze.... semmi szintetikus... Persze letudunk érni 40 perc alatt is...csak én szerintem benzin spórolo 100as tempót fogok menni...aztán meglátjuk még...ha meghülyülök akkor tépek 150nel
YZ 450-re milyen áttételt mondanál mondjuk Visontára, és milyet Kakucsra?Csak tájékoztató jelleggel, mert ebben a gépben még nem volt SM kerék és csak kb-ra tippelgetek.
Köszi
motorlineba+shoxba nem tudtak hozzá...egy ktmes bolttal beszéltem telón,ők még nem is hallottak ilyen nyeregről pedig lassan esedékes lenne a csere,mert amikor műszakin voltam, a fék mérésnél elég szarul teljesített
Vedd ki a fékbetétet tisztítsd meg a hátulját és ott rajta kell lennie a gyári számnak, ezt a számot elviszed a boltba és ott átváltják az álltaluk forgalmazott fékbetét számra, vagy elviszed a fékbetétet és kikeresik katalogusból minta és rajz alapján. Vagy itt kikeresed te nekem is így sikerült beazonosítanom. http://www.pasztoy.hu/motor/fe...
De hogy is van az,azért szokom kérdezni hogy kb felvilágosítást kapjak arról milyen is lehet,mert hasonló tulajdonsággal rendelkező volt neken is.Azt imádtam és tudom hogy élmény vele mocizni,ha venni szeretnék vagy ajánlani másoknak akkor közel olyan legyen és hasonló élményt nyújtson.
Máskor meg ismerőseim kérnek meg rá hogy érdeklödjek utána ilyen gépeknek hát ezért is szokom feltenni a kérdéseket.
YZ 450-re milyen áttételt mondanál mondjuk Visontára, és milyet Kakucsra?Csak tájékoztató jelleggel, mert ebben a gépben még nem volt SM kerék és csak kb-ra tippelgetek.
Köszi
Máskor meg ismerőseim kérnek meg rá hogy érdeklödjek utána ilyen gépeknek hát ezért is szokom feltenni a kérdéseket.