Mondták, hogy Te is 19én mennél a weekendre, Bp-ről, talpon. Ha valóban így van, mehetnénk együtt (vagy ha nem egyedül mész, akkor többen)! Én felpókozom a sátramat a vasra, aztán ebéd után szerintem mehetnénk is, vagy amikor neked jó. Köszi, ha válaszolsz, még ha nem is jön össze! Üdv
az a helyzet,hogy szívesen próbálok ki különböző motorokat, legyen az akár egy mini riga vagy akár egy YZ450F. szívesen veszem a felajánlásodat, bár motorozási tudásom nem üti meg azt a szintet, hogy objektív véleményt tudjak alkotni róla.
Nagyon helyes! Akkor majd bérelek egy gépet valahonnan aztán mehetünk!
De mivel nem járkálok állandóan 400-assal és még nagyon nem megy elég bal..asz vagyok! De 16 vagyok szóval még fejlődök!
Remélhetőleg!
Mondták, hogy Te is 19én mennél a weekendre, Bp-ről, talpon. Ha valóban így van, mehetnénk együtt (vagy ha nem egyedül mész, akkor többen)! Én felpókozom a sátramat a vasra, aztán ebéd után szerintem mehetnénk is, vagy amikor neked jó. Köszi, ha válaszolsz, még ha nem is jön össze! Üdv
jövő hétvégén fussunk össze mert megnézném a motorodat!
Milyen hosszú a visontai pálya?
Akkor híntsétek az igét én meg tanulom őket 1000-el!
Na lelépek!
Üdv Mindenkinek!
De mivel nem járkálok állandóan 400-assal és még nagyon nem megy elég bal..asz vagyok! De 16 vagyok szóval még fejlődök!
Remélhetőleg!