Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ezen koppant a gázkar,mert ilyen kis köszörűvel nekem halálfélelmem volt
Foxgirl!

Mondták, hogy Te is 19én mennél a weekendre, Bp-ről, talpon. Ha valóban így van, mehetnénk együtt (vagy ha nem egyedül mész, akkor többen)! Én felpókozom a sátramat a vasra, aztán ebéd után szerintem mehetnénk is, vagy amikor neked jó. Köszi, ha válaszolsz, még ha nem is jön össze! Üdv
minden stílusban tudok vazzegh!
na és persze a valóság!
hogy kicsit felrázzam a fórumot, ma készítettünk néhány mókás képet SMLACA kisfiának a motorjával.
én most jöttem haza a motorozásból!egerszeg-keszthely fele csapattam:)
jövő hétvégén fussunk össze mert megnézném a motorodat!
na mÁr kezd jo lenni a vas de mÉg jogsi 2 hÉt
elmegyek megnézem a száguldó cirkuszt. már csak este leszek, ha valakinek valami fontos kellene, akkor mail, vagy itt egy üzenet!
aham
nem-nem volt benne!de akkor megkaptad az a lényeg!
2-t kaptam ma tőled, ha benne volt akkor lehet elsiklott a figyelmem felette
1017m! megkaptál minden mailt?
Helló
Milyen hosszú a visontai pálya?
az a helyzet,hogy szívesen próbálok ki különböző motorokat, legyen az akár egy mini riga vagy akár egy YZ450F. szívesen veszem a felajánlásodat, bár motorozási tudásom nem üti meg azt a szintet, hogy objektív véleményt tudjak alkotni róla.
Ez 1 kicsit brutálisabb, ha jól viselkedsz cserélhetünk 1 próba elejéig, igaz én már próbáltam a 660-at és az nekem jobban bejött mint az LC4.
ismét ment mindenkinek egy körlevél!
sokáig gondolkoztam rajta, és egy WR450F-en is.de végül is a narancs márka lopta be a szívembe a legjobban magát
Tudom, én is ezt hajtom!
KÖszi!
Akkor híntsétek az igét én meg tanulom őket 1000-el!
Na lelépek!
Üdv Mindenkinek!
bazz az YZ az nagyon haragos jószáG!
nagy szerencséd van, hogy 16 évesen ilyen körökben mozogsz. ennyi idősen még hihetetlen könnyedséggel tanul az ember.
Nagyon helyes! Akkor majd bérelek egy gépet valahonnan aztán mehetünk!
De mivel nem járkálok állandóan 400-assal és még nagyon nem megy elég bal..asz vagyok! De 16 vagyok szóval még fejlődök!
Remélhetőleg!
A jövő héten szabin leszek remélem lesz végre mit csinálni rajta és majd segítek neki, Yamaha YZ450F!
a motoros szakmai besorolásom: kezdő/öreguras
szeretnék menni mindenképpen!