Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ugy gondoltam amikor kezdődik ott vagyok és amikor vége akkor meek szóval szombat reggeltől vasárnap estig..
Most tettem fel telefonszámot,innentől akármikor ledumálhatjuk.
Jól látom,te is szombaton szeretnél menni?Aznap mikor körül,mert nekem 2 napi motorozás tuti nem fér bele.
Szani üdvözöl, mikor beszélünk részleteet, van msn-ed? majd ugy könyyebb lenne.
Első gumi csere első féktárcsára
jaja azlessz, motorozok is meg túrázok is
amuyg szívesen lemotoroznék veled vagy bárki mással.de ha csak autóval megyek, akkor a többiek elkísérnek biztosan: Slash- és SMLACA
a 3dik megoldás a legésszerűbb szerintem. nagyon elfáradnál ha lábon jönnél végig. gáborral kooperáljatok!
Okés nemis azért kérdeztem hanem ha lábon vitted volna akkor öszelehetett volna verődni.
Nekem lessz itthon kocsi is meg futó is ha akarom azzal megyek vagy végig lábon, de valószinű barcikán a DRZ_s kolégával kooperálunk és azlessz a legjobb.
én avgy futón, vagy autóban. ha futón, mind2 esetben teli vagyunk. ugyebár 3an.
Na, lehet hogy ha belejön a bugi a csuklómba akkor végig lábon megyek le a géppel, ésakkor utba esne eger is. A kérdés: te lábon viszed a gépet?
jöhet
mostnézem az adatlapod( már rég láttam)
akkó te vagy az ? mert akkor lenne kérdésem
valami nagy bunkó!azt mondják....meg azt is rebesgetik, hogy meleg a srác...meg iszonyat beképzelt.
ott lesz smhooligan is ! ÉS nyugat Magyarországon bírjk az emberek a bulit rendesen.
huligánus biztosan nagy partyt fog csinálni. a sátras dolgok nem tudom hogyan lesznek, mert eddig nem tudom ki jön sátorral és ki nem.
Ja még azt nemtudja megmondani nekem valaki hogy kiis az a tag aki smc 660-al egerből fog jönni?
a második mondatot nemértem ( de ez legyen annak betudható hogy földművelő paraszt vagyok ) vagy esetléeg simán félreértettem
Na jó éjszakát mindenkinek én léptem aludni
Hali
lesz kis buli az biztos
bár huligánus nagyot fog csinálni
Aludni? azt hittem este buli
amugy valószinüleg sátorban, ha lehet. ha nem akkor álva
aludni miben fogsz majd?
észresem fogják venni hogy nem voltam otthon jeszzz
UGY FOGOM TÉPNI A GÉP SZARVÁT MINT EGY ŐRÜLT !
jajj de várom már, anyám mondta hogy aznap szombat reggel lelépnek ithonról és csak vasárnap este jönnek meg .. TÖKÉLETES !
a pénz már megvan szóval ott leszekha addig ki nem tör a himalája
de az még nagyon sok!
már csak 16 nap!