Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ez lesz a következő vasam tuti.
check your mail!
ha Te mondod akkor az hótzicher!
Biztos!
428 (1/2×5/16), 520 (5/8×1/4), 525 (5/8×5/16), 530 (5/8×3/8), 630 (3/4×3/8),
950ben SM-R verzó van.de már kezdek én is bekavarodni!
amugy könnyen meg tudod jegyezni melyik meliyk modellnév. SMR= SuperMoto Racing, SMC=SuperMoto Competition, SM=supermoto
Köszönömköszönömköszönöm
De tutti Nem mondhatnám hogy átlátom ezt a képlet
Nem láttam még egymás mellett 520-as meg pl525(vagy 530-as) láncot.Nemtom mekkora a különbség.
De ha azt mondod tutti,én elhiszem
jajj bocsánat 950ben!
hali!
elküldtem mindenkinek az időtervezetet, ha valakinek valami kérdése, észrevétele lenne, akkor kérem azt jelezze felém mail-ben!
ez SMC! SMR már csak 450esben van, ha jól tudom. 690ben meg soha nem is volt.
hali
5/8x1/4 = 520' igen ő lesz a méreted!
KTM 950 SMR( k8) ez sem egy utolsó választási esély!
erre gondoltam én is!
Pályázni avval a motorral nem pályáznak! Esetleg nyílt napokon! KTM fesztivál!
Help wanted
Aki érzi a tudást,homályosítson már fel legyen szíves,hogy az 5/8-os lánc az emberi számokkal kifejezve milyen? 520-as netán
Sürge!
Köszi
igen az valóban kényelmes, és ha nem szeretnél pályázni, akkor tökéletes motor. pályára kicsit lusta, az önsúlya miatt.
Az sm változat!
a sima SM változat, vagy az SMC?
Nekem a KTM 690 SM jön be favoritnak kényelem szempontjából! Meg jó amúgy is! Nagyon meredek az első villaszög!
Meg még az RM-z is bejön! Majd döntök!
húúú komám!majd üljél rá az enyémre!keskeny kemény ülés, majd szét vág, olyan rezonancia, hogy lassan narancs-vibrátornak hívom. szélvédelem:SEMMI!
De kibaszott kényelmetlen!
De jól mutat a kávéház előtt!
hát igen a hypermotard! egyedi elképzelés, egyedi megoldások. kicsit nagy önsúly. de élőben azért elvarázslóan szép motor.
ezt a túlfordúltam dolgot nemnagyon értem, mert nekem a DR-Zn 140es volt és annál is igencsak leért a lábtartó. vagy te vízszintesen próbálsz közlekedni? Na azért vigyázz magadra!
Ma voltam győrben motoros kiállításon! Elég jóó volt!
habár elvileg van 165ös slick,ami már tud kanyarodni..eddig mindi az volt a gáz, hogy túlfordultam a 150est...