Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bukásonkívül, minden úgy legyen! ÁMEN!
Olyat basztatok már, hogy nem gyári szelepek voltak a gépbe... Zozi már 2 féle szívókat rendelt,egyik sem passzolt, át volt alakítva a hengerfejem meg miden,nagyobb szelepek voltak bent,tuning miatt de most vissza lesz csinálva gyárira. Jövő 7végére elkészül elvileg, lesz szép nagy kompresszióm, aztán akkor lehet tőlem reszketni a pályán...mer ha van kompresszió,akkor akad erő,erő által van sebesség,sebesség által kurva nagyot tudok esni
maradjuk a 3/10 besorolásnál.
Foxgirl-t(Anita) keresd,ő megy szombaton Pesten keresztül
Szia,mi Vasárnap reggel megyünk. Gyere Te is akkor jó móka lesz
gyerekek akinek SXV-je van annak gratulálok q..va jó motor, me mentem egy 550 essel:) nagyon bejött!
hy. ha valaki szombaton menne a weekendre bp-ről, vagy bp-n keresztül, szóljon plz, csatlakoznék! nem akarok vasárnap reggel még az úttal is foglalkozni. vagy xlzx, ha meggondolod majd magad közbe ;)
Helosztok!
Azt szeretném kérdezni h mennyi olaj kell a blokkba(honda cr 250)?
INTÉZKEDEK!EZERREL!
Én írtam, hogy kellene egy időbeosztás a duke kukac uw pont hu mélre.
már olvasom is.
ollé! Biker1000 kitől? mert tegnap jött, csak de az már ismerős srác volt.
tőlem! szal tegnap küldtem levelet!
Szia,
Megkaptad a tegnapi mailt tőle? Oda is küldj légyszi!
vasárnap olyan 5ig gondoltama dolgot, de mindenki addig marad ameddig gondolja. ma este mindenkiek mailezem az időbeosztás tervezetet. mármint aki jelentkezett mailben.
Értelek én.
Hát az a helyzet hogy pénzt kiadni tárcsáért most nem tudok,az épített crossgép elvitte a tartalékokat Slickem meg nincs.
De ha esetleg később is meglesz a tárcsád még,akkor elgondolkodok rajta.
De kívánom,hogy addig add el,tudom milyen amikor van felesleges alkatrész ami helyett jól jönne valami más.
Tükéletes
Akkor az jó mert szombaton van időm rendesen összecuccolni meg odaérni, és vasárnap legkésőbb meddig tervezitek?
Jaja!
Csak felrakva,felfújva!

Atsz,nekem is inkább pízre lenne szükségem a suttyó-moto-hoz,utcai gumim van előre,meg egy öreg slick is. Esetleg slick csere jöhetne szóba,az is leginkább hátra.
Esztergályoson még nem gondolkoztál Ha van néhány mm hely,pikpak csinálnak átalakítót...
kiváncsi vagyok milyen gumikat kapok...kinti versenyzőktől származó gumik... remélem lesz még olyan amit tudok normálisan használni...legalább már megtanították őket kanyarodni
csak felrakott állapotban lehet vágni tudomásom szerint.
Hozott nekem az emberem slicket olaszbú zsííír. Majd kedden kapom kézhez elvileg Sanya, Úgyis meg lehet vágni a gumit,ha már a felnin van? Mert akkor feltetetném gumissal,lemásznék visontáig aztán ott megvágnád nekem apró pénzért....
DT125SM
Köszi,de van egy kis bibi.Ami gumit én tudok amúgy sem érne 8000 ezret,ezért kérdeztem.
Meg a tárcsán utána láttam,hogy 5csavaros,nekem meg gyári agy van fűzve,és nemtudom,hogy meg tudnám e oldani a felrakást,mert az meg 4 csavaros
Ha neked kell a tárcsa,akkor hajrá! beszéljétek meg. Eladom majd másnak..nem ezen múlik ! Ha így Ti mindketten jól jártok,akkor csinájjatok bizniszt
Bocsi,csak lehet nekem is lenne gumim,tárcsa meg pont jól jönne,de nem akartam a bizniszt megszabotálni.bocsi xlzx tőled is.
Apropó láttam lesz ez a fórum kupa.de jó lenne elmenni,csak tőlünk minden olyan messze van a fene egye meg.
Jó bulit majd Nektek.