Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zt valaki tudja mennyi lesz a beugró? Gondolom nem 6000, mint rendesen
A napvégén már ugyis a szemétre dobhatjuk, veszünk az árán egy bringát meg egy pár raklap sört ,oszt majd offon hazatekerek !
Akkor ezt megszavazzuk, hogy Zrider állja a költségeket?a drz-je árából?
Te azzal a fekete DRZ-vel jössz? Az hány kiló is lenne vasba? Söt a blokk alu...
abból párnapig ellenénk...
Lesz hát ,aztán meg bontom a sorompókat vasuti sineket, bakterházakat! minek ezeknek ,úgyis mindig sztájkolnak .
Majd leadjuk a motorodat a MÉHJJJBÖ
midis van sukida déercsé?
simsonnal mentem már egy nap 570kmet, nálam a távolságban csak a pénz szab határt sajna, egy nagyobb túrára mindig csak anyagilag kell készülnöm...
Mivan csikánó?! Sokkot kaptál .
pfffffff

ojan fogyasztással én már bejártam volna afrikát meg szibériát is
3-3.5
Lesz elég oszlop mindenkienk?
jeeeeeeeeee
Ne parázz máááá! Ha elfogy a lé ,maj' ledöntünk ott Visonta határába 1-2 távvezetékoszlopot leadjuk a méhbe, oszt verjük neki tovább a pénzből !
35- 40 ezrbe lessz az a két nap...
tanuló vagyok még, nincs lóvém csak egy kis szoctám , meg ösztöndij,
mindenpénzem rámegy mostarra a két napra...
Ne szarozz a pízen, az a legkevesebb Én is szinesfémbiznyákolok előtte h legyen benyára+ sörre, mer a fizumat behúzzák a bankok meg gyúcsráferiék
menyit fogyaszt neked a gép?
Nekem csak anyi a bajom hogy 6-8 között jövök ki és sokpénzbelessz ez a hétvége,de nagyon megfofja rni
Igen, Pesten kell keresztül mennem, de van egy nagyon kedves segítségem, aki bizti, hogy átsegít jutni.

Elvileg 19-20.....
az a baj hog az enyém 50es és az nem mehet pályán
Sárbogárd(?) - visonta 186.223 km
De neked keresztül kell vágtatni pesten? Az király lehet, amugy most hanyadikán is lessz ez az egész mert ugytudtam 2 napos 19-20 szombat vasárnap nem?
Én már ismerem a járást, szerintem megint pályán gurulok le, az talán egy fokkal nyugisabb, mint a fő út.
nabasszki
nekem mkb 10 honap után
amugy www.utvonalterv.hu
ha valaki tervezget..
Nem, bocsi! 230 az Eger. 190 Visonta.
LaciCRM kezetfoghatunk! Nekem meg ma óta!